Миналата сутрин както слизах към колата забелязах,че са ми разбили двата прозореца на Пунтото.На задната врата и малкото прозорче.Гледам вътре,всичко беше обърнато и преровено.МР3 обаче не я бяха взели,взели са ми само книжката.Приех го много спокоино,защощто това е четвъртата кола която разбиват пред блока.Сега било модерно да се крадът само документи,това ми казаха полицайте.Те ми казаха,че ще ми издадът няква служебна бележка,е после да съм си вадил нова книжка.Та въпросът ми е,трябва ли да вадя нови снимки и медицинско и изобщо какво предстои.Ако някой е имал същия инцидент да каже какви са процедурите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно открадната книжка.
Collapse
X
-
1. Ако си подал жалба за обира, трябва да ти издадат документ за заведената преписка. В противен случай ще бъдеш глобен за това, че не си опазил шофьорската си книжка. Макар че и с този документ е възможно да те глобят, все пак колата не е най-доброто място за съхраняване на документи.2. Следва подаване на заявление в КАТ, заедно с нова снимка и квитанция за платена такса. Ако не си извадиш медицинско, новата книжка ще бъде с валидността на старата, но по този въпрос източника ми, който иначе е съвсем достоверен, не е съвсем сигурен .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар