Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

блъсна ме трамвай

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    nikki_sixx написа:
    ...
    Ей!
    туй зарад’ жената.. или зарад’ колата е?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Та по темата за трамваите, се сещам една случка на бул. България. Тия където се движат по България от Бояна посока центъра и на кръстовището с Гешов, където искат да правят ляв завой. Нали, левия завой го държи много малко. И те от лента за направо застават на средата на кръстовището и чакат да светне лявото. Един пич така, с нова тойота. Задните седалки още бяха с найлоните. И пича се изнася и спира точно пред твамвая. На 1 м. пред него върху трамвайните линии. Съответно последва звучното тряяяяяяяяяясссссссссс. Оня от тойотата започна да подскача вътре. Ама не може да си отвори шофьорската врата и излезна от другата. И излезна на платното и започна да блъска по трамвая и да крещи: "Нарочно зави да ме удариш. Курва мръсна. Можеше да ме заобиколиш спокойно... "

Коментар

Загледах се днес в трамвая.Кабината е скосена отпред и зад батмана се разширява значително. Което може би е довело до грешна преценка ,че няма да ме тресне. Явно аеродинамиката има пръст тук(нищо ,че отпред е плосък като дъска)

Коментар

Working...
        X