SHB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
блъсна ме трамвай
Collapse
X
-
bubachko
-
Re: блъсна ме трамвай
kc_3011 написа:Колега щом успяваш да пишеш значи не е толкова страшно положението а и вече няма да стоиш толкова близко до линиите. Другия път гледай да не се сбориш с някой влак, че тогава сигурно ще боли повече
Коментар
-
Забелязал съм, че на завой, задницата някак си се изнася навън. Мен пък тролей ме е удрял. Бях застанал до колата и чаках да мине да отворя врата и да влезна вътре, тоя тъпак мина ужасно близо, и задницата се изнесе и като ме тресна. Напрао ми спря въздуха. Докато се осъзная оня беше далече. Щех да го наредя аз. Нарочно го правят тия тъпаци
Коментар
-
Аз съм виждал така как задницата цял бакшиш премести с половин метър. Ама някой хитър инженер не го е предвидил това в завода може би, че всички гуми минават по 1 траектория. А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.
Коментар
-
ogi28b написа:А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.
Коментар
-
SHB написа:ogi28b написа:А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
simeon3000 написа:SHB написа:... или копелето нарочно ме целеше. ...
Коментар
-
Immortal написа:simeon3000 написа:SHB написа:... или копелето нарочно ме целеше. ...
Коментар
-
ogi28b написа:Фиатаджийчета сте... спомням си как разправяхте за лятната среща на форума - първите няколко коли - Сузуки, Ланчия, Мерцедес, Шевролет, и какво беше още... Някъде късно следобяда се появил и първия ФИАТ.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:ogi28b написа:Фиатаджийчета сте... спомням си как разправяхте за лятната среща на форума - първите няколко коли - Сузуки, Ланчия, Мерцедес, Шевролет, и какво беше още... Някъде късно следобяда се появил и първия ФИАТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар