Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

блъсна ме трамвай

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SHB написа:
    ...еми кво да правя по природа съм много разсеян...
    Имах едно време един шеф, ама няма такава шестица като него... Караше един Daewoo Ace (дано така се пише...), горкото никак не му вървеше, малко се караше, а повечето време седеше на тенекеджия...Един ден пристига един колега и разправя следната случка "Седя си на спирката и шефа ме мернал та ме качи. На ХХХ кръстовище (не помня къде е вече, отдавна беше слъчката), тоя шебек както взима завоя умерва трамвая право между фаровете, слиза и почва да крещи на шашардисания ватман "Ти къде караш бе?!?!"

Коментар

Re: блъсна ме трамвай

kc_3011 написа:
      Колега щом успяваш да пишеш значи не е толкова страшно положението а и вече няма да стоиш толкова близко до линиите. Другия път гледай да не се сбориш с някой влак, че тогава сигурно ще боли повече
      Положението слава Богу изобщо не е страшно,само уплаха беше страшен. Но щом сборих трамвая влак ме не плаши.

Коментар

Забелязал съм, че на завой, задницата някак си се изнася навън. Мен пък тролей ме е удрял. Бях застанал до колата и чаках да мине да отворя врата и да влезна вътре, тоя тъпак мина ужасно близо, и задницата се изнесе и като ме тресна. Напрао ми спря въздуха. Докато се осъзная оня беше далече. Щех да го наредя аз. Нарочно го правят тия тъпаци

Коментар

Аз съм виждал така как задницата цял бакшиш премести с половин метър. Ама някой хитър инженер не го е предвидил това в завода може би, че всички гуми минават по 1 траектория. А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.

Коментар

ogi28b написа:
            А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.
            Относно полицията- в седмицата веднъж се качва някакъв изглеждащ съвсем нормално и седи до вратата.На едн отспирките секунди преди да затворят вратите отскубна нещо на една жена и изкокна навънка.В следващия момент вратите се затвориха . Веднага една жена се обади на 112.Цял трамвай свидетели. Отговора беше да подаде жалба в районното.Нищо не можели да направят.Та така и с трамвая. Ако бях се сетил да видя номера щях да се обърна най малкото към СКГТ. Ама аз естествено се шашардисах и не мина и през ум. Вината си е моя,ама това си е направо бягане от инцидент. Аз съм млад и здрав и добре хранен,нищо ми няма.Ама ако беше някой възрастен чвоек,можеше да си умре само от уплаха.

Коментар

SHB написа:
              ... или копелето нарочно ме целеше. ...
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

SHB написа:
                ogi28b написа:
                А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.
                Относно полицията- в седмицата веднъж се качва някакъв изглеждащ съвсем нормално и седи до вратата.На едн отспирките секунди преди да затворят вратите отскубна нещо на една жена и изкокна навънка.В следващия момент вратите се затвориха . Веднага една жена се обади на 112.Цял трамвай свидетели. Отговора беше да подаде жалба в районното.Нищо не можели да направят.Та така и с трамвая. Ако бях се сетил да видя номера щях да се обърна най малкото към СКГТ. Ама аз естествено се шашардисах и не мина и през ум. Вината си е моя,ама това си е направо бягане от инцидент. Аз съм млад и здрав и добре хранен,нищо ми няма.Ама ако беше някой възрастен чвоек,можеше да си умре само от уплаха.
                Не знам дали си умрел от уплаха ама аз си умрех от хилеж... Само за протокола, мен ме удари мотор на улица с две платна в една посока... и един рацер с лада, кат спре и се извърте, със задницата...а, и веднъж ме удари една патка докато си карах колелото, с около 30 минавах на зелено на едно кръстовище...и още няколко такива. Друго си е да не видиш цял трамвай обаче. Един приятел реши да спре такова чудо с трабанта и не беше добър резултата.Пази се че няма кой после да кара Типо-то
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                  Друго си е да не видиш цял трамвай обаче. Един приятел реши да спре такова чудо с трабанта и не беше добър резултата.Пази се че няма кой после да кара Типо-то
                  Ама не го видях,той в гръб ми изкочи. Плюс това не беше голям така трамвай ,ми малък от тея с два вагона.

Коментар

simeon3000 написа:
                    SHB написа:
                    И мен това най-много ме впечатли в цялата случка.Чудех се, аджеба, дали могат релсите да се местят според волята на ватмана, или трамваят чат-пат слиза от релсите, хуква да гони разсеяни фиатаджийчета без фиатките и после пак се намества на релсите Късмет си изкарал!!! А на твое място наистина бих му видял номера на трамвая (инвентарния де), бих записал и имената на няколко свидетели (все е имало някой на улицата), бих извикал полиция да направи протокол и после в гражданското отделение на съда за неимуществен иск за обезщетение.Както се казваше в един филм - "не всеки има късмета да се подхлъзне на леда пред скъп ресторант"

Коментар

Immortal написа:
                      simeon3000 написа:
                      SHB написа:
                      И мен това най-много ме впечатли в цялата случка.Чудех се, аджеба, дали могат релсите да се местят според волята на ватмана, или трамваят чат-пат слиза от релсите, хуква да гони разсеяни фиатаджийчета без фиатките и после пак се намества на релсите )
                      Е благодаря ти за квалификацията.Случката я поднесох с известна доза хумор(поне се опитах),щото е куриозна.И слава богу,щото иначе можеше да е трагична.

Коментар

И аз с хумор де Нали всички сме фиатаджийчета тук

Коментар

Фиатаджийчета сте... спомням си как разправяхте за лятната среща на форума - първите няколко коли - Сузуки, Ланчия, Мерцедес, Шевролет, и какво беше още... Някъде късно следобяда се появил и първия ФИАТ.

Коментар

Добра памет, Оги Е, поне Ланчата може да мине за ФИАТ. На табелката й пише FIAT AUTO Spa.Иначе важното е какъв се чувстваш, не каква кола караш в момента

Коментар

ogi28b написа:
                              Фиатаджийчета сте... спомням си как разправяхте за лятната среща на форума - първите няколко коли - Сузуки, Ланчия, Мерцедес, Шевролет, и какво беше още... Някъде късно следобяда се появил и първия ФИАТ.
                              Тя беше пролетната бре... на лятната си бяхме само Фиати и една Ланча, ама според собственика й - цитирам: "по-добрият Фиат!" :D Ама и собственика й е пич... а жена му е прекрасна! (пу, пу... да не я урочасам)
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                                ogi28b написа:
                                Тя беше пролетната бре... на лятната си бяхме само Фиати и една Ланча, ама според собственика й - цитирам: "по-добрият Фиат!" :D Ама и собственика й е пич... а жена му е прекрасна! (пу, пу... да не я урочасам)
                                Ей!

Коментар

Working...
                                X