Ако някой се притесни за Фиата ,споко бях пеша. Ходих си неправилно близо до релсите(еми кво да правя по природа съм много разсеян) и усетих само как ме изджаска в гръб шестицата. Батмана даде мръсен ток и отпраши. Или е мисли,че съм на достатъчно разстояние и не е разбрал,че ме е центрирал или копелето нарочно ме целеше. Аз бих заложил на второто.Вярно,че аз си бях в грешка,ма можеше да звънне със звънеца ,поне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
блъсна ме трамвай
Collapse
X
-
Майтапа на страна ма в първия момент си барам ръкава и си мисля-тука или има ръка или нема. Ако се бях сетил да му погледна инвентарния номер бих написал гневно писмо до СКГТ,чр при инцидент поне се спира.Колкото до трамвая -след удара видимо беше наклонен на другата страна,но все още се движеше...
Коментар
-
И мен в далечната 98 година ме блъсна линейка във В.Търново.Вярно връщах се от дискотека и добре,че отскочих,иначе сега нямаше да пиша.Е шофьорът на линейката беше пиян....Просто нямам думи как може да се пие на работното място и да си шофьор на линейка....Дано да няма подобни инциденти.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
style34 написа:Ебаси тъпака е тоя ватман. Добре, че леко си се разминал пак.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
В трамваи не съм се возил щото тук нямаме мога да кажа за случка с тролея Пребирам се от даскало и тролея намаля скороста да смени посоката на движение т.е. жиците и намаля торлея сичко коли отзад спират и по едно време си чува удрянепоглеждам назад и гледам 1 дядо с колело се блъснал в ъгала на тролея тоз дет кара тролея ( не го знам как да го нарека свем шофиор)слезе и почна да псува ....Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
еее и мен ме е удрял трамвай Вися си на спирката на ТМ 5 на Овча Купел и си лафя с двама мои приятели и по едно време идва трамвая (аз не го виждам с гръб сум)иииии едно голямо и силно ПРАСССС по врата, закачи ме с огледалото сита колега сачувствам ти знам колко е кофти Точно трамваи да те бутнеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Re: блъсна ме трамвай
SHB написа:Ако някой се притесни за Фиата ,споко бях пеша. Ходих си неправилно близо до релсите(еми кво да правя по природа съм много разсеян) и усетих само как ме изджаска в гръб шестицата. Батмана даде мръсен ток и отпраши. Или е мисли,че съм на достатъчно разстояние и не е разбрал,че ме е центрирал или копелето нарочно ме целеше. Аз бих заложил на второто.Вярно,че аз си бях в грешка,ма можеше да звънне със звънеца ,поне.VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар