Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

блъсна ме трамвай

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

блъсна ме трамвай

Ако някой се притесни за Фиата ,споко бях пеша. Ходих си неправилно близо до релсите(еми кво да правя по природа съм много разсеян) и усетих само как ме изджаска в гръб шестицата. Батмана даде мръсен ток и отпраши. Или е мисли,че съм на достатъчно разстояние и не е разбрал,че ме е центрирал или копелето нарочно ме целеше. Аз бих заложил на второто.Вярно,че аз си бях в грешка,ма можеше да звънне със звънеца ,поне.

Re: блъсна ме трамвай

SHB написа:
    Ако някой се притесни за Фиата ,споко бях пеша.
    Аз повече за трамвая се притесних...
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе по-спокоен щях да съм, ако беше с колата.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Майтапа на страна ма в първия момент си барам ръкава и си мисля-тука или има ръка или нема. Ако се бях сетил да му погледна инвентарния номер бих написал гневно писмо до СКГТ,чр при инцидент поне се спира.Колкото до трамвая -след удара видимо беше наклонен на другата страна,но все още се движеше...

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Ебаси тъпака е тоя ватман. Добре, че леко си се разминал пак.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

що не го догони

Коментар

И мен в далечната 98 година ме блъсна линейка във В.Търново.Вярно връщах се от дискотека и добре,че отскочих,иначе сега нямаше да пиша.Е шофьорът на линейката беше пиян....Просто нямам думи как може да се пие на работното място и да си шофьор на линейка....Дано да няма подобни инциденти.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

style34 написа:
                  Ебаси тъпака е тоя ватман. Добре, че леко си се разминал пак.
                  Какво да ти кажа... Имахме един тип тук в блока, който всички знаехме, че е тра-ла-ла! Ама му личеше от десет метра без да го познаваш! Лятото ходеше по бял потник из квартала и влизаше така да си пазарува в Била. Родителите му починаха и той загуби апартамента си, защото беше поръчител на сто човека... Та този въпросният тип от десетина години работи, като ватман! Много се чудехме и маехме на таз случка, но уви - реалност е!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

хаха.. абе ненормална история..разбирам ги хората че се изнервят да карат по цял ден, ама не е извинение. Мен ме дразни как нарочно стоят с отворени врати, за да стане студено в трамвая и спират парното..
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

_VIP_ написа:
                      що не го догони
                      Мислех си,ама много бягат тея трамваи бе...(беше от българските)Нищо те като вдият в депото какви са пораженията,сам ше напусне.

Коментар

даде мръсен ток и отпраши

Коментар

В трамваи не съм се возил щото тук нямаме мога да кажа за случка с тролея Пребирам се от даскало и тролея намаля скороста да смени посоката на движение т.е. жиците и намаля торлея сичко коли отзад спират и по едно време си чува удрянепоглеждам назад и гледам 1 дядо с колело се блъснал в ъгала на тролея тоз дет кара тролея ( не го знам как да го нарека свем шофиор)слезе и почна да псува ....
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

еее и мен ме е удрял трамвай Вися си на спирката на ТМ 5 на Овча Купел и си лафя с двама мои приятели и по едно време идва трамвая (аз не го виждам с гръб сум)иииии едно голямо и силно ПРАСССС по врата, закачи ме с огледалото сита колега сачувствам ти знам колко е кофти Точно трамваи да те бутне
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Re: блъсна ме трамвай

SHB написа:
                              Ако някой се притесни за Фиата ,споко бях пеша. Ходих си неправилно близо до релсите(еми кво да правя по природа съм много разсеян) и усетих само как ме изджаска в гръб шестицата. Батмана даде мръсен ток и отпраши. Или е мисли,че съм на достатъчно разстояние и не е разбрал,че ме е центрирал или копелето нарочно ме целеше. Аз бих заложил на второто.Вярно,че аз си бях в грешка,ма можеше да звънне със звънеца ,поне.
                              Колега щом успяваш да пишеш значи не е толкова страшно положението а и вече няма да стоиш толкова близко до линиите. Другия път гледай да не се сбориш с някой влак, че тогава сигурно ще боли повече
                              VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Working...
                              X