Колеги, предлагам да си изберем тема на годината. Тема която е уникална, която бързо се разрастнала, предизвикала е интерес у много хора, която е оживила форума, сещате ли се? И без която форума може би нямаше да е същия. Аз се сещам за няколко теми които са уникални и заслужават тази награда.1. Софиянци срещу "Софиянци"2. Морално или напротив? Тема за таковането...2. Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали... - която във времето претърпя редица изменения на заглавието:Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали... СтартерБраво 1.6 16V 103 к.с. не пали... ВаловеБраво 1.6 16V 103 к.с. не пали... в крайна сметка двигател, и др. може да имало, но за тези се сещам. Ако се сещате за още теми за номинация - давайте ги, после ще гласуваме, а победителят печели "усмивки по радиото" и пожелания за успешна нова година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Номинации за "Тема на годината"
Collapse
X
-
bubachko
темата за таковането... То тя стана достойна не за един, а мое се разбие на 3 сезона (роднината, колежките и общо таковане) латинка с по 300 серии...Ники, а’е баце, чекаме новия сценарий! Пусна ни фъндъка оня ден на сбирката само лиги да точим май май...П.С.: Пусни го на анкетка де...
Коментар
-
Тема на годината - никак не е лошо като идея !През годината много теми са ми правили впечатление без непременно да са с по няколко десетки страници. От посочените до момента теми според мен нито една не олицетворява духа на форума, онова, което го е превърнало в най-предпочитано място в нета за мнозина от нас.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Pecho написа:Като гледам номинациите, явно става дума за Спам тема на годинатаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Аз гласувам за "софиянците", а това ми е любимия пост за годината:chris написа:Пасарела, бая си изтървал, брат, със селяните се разбрахме.Сега спорим кой е по-голям софиянец Yellow_Flash_Colorz_PDT_06like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Според мен от така номинираните първото място заслужава темата за Бравото на колежката Ивалена. Не за друго, а защото търпи развитие и продължение - да се види докъде достига висотата на масторята в България и доверчивостта на клиента. Другите теми - за софиянците, отдавна се прелива от пусто в празно и не виждам какво ново може да се каже вече. Темата за таковането е благодатна, ама дали ще е кръсницата, шефката, комшийката или някоя друга, в крайна сметка си е все таковане - демек няма многопластовост на сюжета. Докато онова стана класика - тръгна се от едно, пък се смени целият двигател и все излиза нещо ново.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Забравяте темите за гумите и антифриза, които са много на брой, но според мен са най-емблематични за форума! А като стана въпрос за епични битки - не може да пропуснем "дизел vs. бензин vs. газ" :D . За най-скучни и бесмислени определям темите "Избор на ...", които не са свързани с коли - досега само четка за тоалетна не сме избирали.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар