01:00ч в Хасково усетих земетресение.Дано да е било леко и единичен случай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усетихте ли земетресението?
Collapse
X
-
Айдее честито ... и при на в Пловдив се люляхме! Дано само това да е!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
SokOtPraskova написа:DEYAN IYI написа:Да Ама в Пловдив Точно в 1ч., демек преди малко :P Разклати ми се коледната украса Yellow_Flash_Colorz_PDT_07The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:DEYAN IYI написа:Да Ама в Пловдив Точно в 1ч., демек преди малко :P Разклати ми се коледната украса Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:DEYAN IYI написа:Да Ама в Пловдив Точно в 1ч., демек преди малко :P Разклати ми се коледната украса Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
DEYAN IYI написа:SokOtPraskova написа:DEYAN IYI написа:Да Ама в Пловдив Точно в 1ч., демек преди малко :P Разклати ми се коледната украса Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:DEYAN IYI написа:SokOtPraskova написа:DEYAN IYI написа:Да Ама в Пловдив Точно в 1ч., демек преди малко :P Разклати ми се коледната украса Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
"вие сте една увлекателна спамерка "Не те е срам да я наречеш така!!! Аз не виждам лошо в изказването на мнение по всички въпроси. Мани, сокче, утре ще ти разказвам да се посмееш от сърце... Ох, вие ми се святwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар