Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Труден избор

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Immortal написа:
    Защо не се огледаш за някоя Ланча Капа ??? С Кромата са на една база, но визията й, а и изпълнението са доста по-съвременни.И в крайна сметка пак е ФИАТ...
    По точно е на базата на Thema, която пък е наследена от Kappa
    The original Croma was a five-door notchback liftback penned by Giorgetto Giugiaro and built on the "Type Four" chassis, which was designed in cooperation between several companies and was also used for the Saab 9000, Lancia Thema and Alfa Romeo 164.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Croma
    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

    Търси се..

    Коментар


      #17
      Препоръчвам Браво/Брава/Мареа

      Здрасти Колега! Наистина колегите говорещи за Браво/брава/Мареа имат право.По добри си вземи някой от тези модели защото първо можеш да вземеш кола 1999-2000 г. за около 3500-4000 лв. нищо че цените им в мобилето примерно са толквоа надути там е и моята но цената им е нереална.По автокъщите примерно гледах Брава 1.6 16в 103 коня за 3800 начална като може и да смъкне този.Това във Варна.Освен това съм работил в Община Варна и там половината коли бяха Мареи и трябва да ти кажа , че ан такова каране-душманско тези коли са супер здрави.Апък това дето си го чул, че не са здрави го забрави.Много зависи от колата.Никакво значение няма дали е италянска , немска или японска а от това кой е карал и как я е потдържал.Аз имам от юни месец брава 1.2 мотор 16 клапана и трябва да ти кажа, че след като си я стегнах колата не отстъпва по нищо примерно на опел астра полицейските по екстри возия , комфорт, лесно каране визирам хидравлика и спирачки.Имат си климатик и т.н.Сега има само едно нещо , че тези коли Брава,Браво,Мареа не горят много но просто не са икономични.Примерно моята както е 1.2/16 в в града гори към 9-10 което според мен е нормално.Тъпото е, че исках по голям мотор примерно този който е 100 коня който дава съият разход и хем колата не се мъчи толкова но нямаше като търсих.Ами това е.Ако има още нещо питай до колкото имам впечатление ще помага.А и да уточня нещо.Аз не разбирам от коло в смисъл да обяснявам по техничен начин.Аз росто имам впечатления .това е.
      предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
      Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

      Коментар


        #18
        Мина доста време и да си призная честно се подведох малко. Новата ми кола е Lancia Y ’00. Внесе ми я един познат от Италия. Като изключа няколко забележки количката е супер като за 1700 лв. :D Обаче проблема идва от размера. Тя е на базата на пунто. И двигателя и е 1.2 моно 60 кс. Миналата седмица пътувах до софия и двигателя прегря. За града колата е супер, дори за пътувания на къси отсечки става. Обаче по магистралата ускорението от 100км на горе става трудно. Смисал пак се кара обаче изисква повече обороти и от там по-голям разход на гориво. И за това мисля да я обявя за продан и да тарся нещо друго но пак нещо от Италия. Най-вероятно Типо, поне си му знам всички номера. 10х на всички за постовете!
        Прикачени файлове
        Fiat Tipo 1.6 SX '92 159.A3 - X
        Lancia Y 1.2 '00 850.А3 000 - X
        Fiat Bravo 1.6 16V SX `96 182.A4000
        Piaggio Vespa PK50XL
        Иж Планета 2 '67, Иж Юпитер 3К '73

        Коментар

        Working...
        X