Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шъ му съ незнай и студа, и леда начи... :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bubachko написа:
    Immortal написа:
    bubachko, мога да ти подаря 4 (четири) броя рамена, обаче от Темпра/Дедра. (2те са от Темпрата, а другите от Дедрата). Те обаче са с цяла чистачка, на която можеш да сменяш само перото. Аз затова съм ги и махнал - сложил съм от Типо Ако те интересува, ще ти ги пратя по мой човек, който често пътува до Варна.
    Ухаааа, аз от кога ритам за таквиз с цяло рамо.... пращай, само кажи кога и къде
    Мой приятел пътува често до Варна (поне веднъж седмично) служебно. Лошото е, че не се знае точно кога ще е този ден. Ще му дам телефона ти и чистачките, и като дойде ще ти звънне да си ги вземеш. Съвсем сериозно.Лошото е, че ще стане чак след празниците. Другият вариант е, да ти ги пратя по автобуса, ама хич не ми се ще, щото единствения автобус за Варна тръгва сутринта в 5 часа. Преди го караше друг мой приятел и можех от вечерта да му дам каквото пращам, но вече не работи в тази компания...

Коментар

Еми когато тогава, то са и без това много клинч да се бара по колата каквото и да било... Днес сабале само докато сваля парчрто от оста и после докато монтирам обратно ми изпопздаха пръстите... Като температура не е много ниска, -6 е, ама тоя вятър лек и нежен дет те кара да го чустваш кат -15 и всичко открито замръзва за минути... Та когато и да дойдат, ще има да почакат понееее до някой слънчев и топъл ден, стига снадката да не се предаде по-рано

Коментар

Working...
      X