Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шъ му съ незнай и студа, и леда начи... :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шъ му съ незнай и студа, и леда начи... :(

Тръгвам да зареждам начи са битовата бутилка че свърши и забелязвам, че навън пак прехвърча сняг... И си викам, е са удобно на път ше мина да си зема новата ледарка (една такава си бях харесал, ем ледарка, ем гума за вода от другата страна), че днес сутринта направо ми останаха пръстите по стъклата дока ръчкам да чиста с потрошената стара... Зареждам аз, прибирам се и пред нас гордо реших да пробам новата ледарка. Изръчках де ко беше останало, поразбих леко и нежно перата на чистачките, че са нови и да не ги повреда ако са яко замръзнали, опитвам да дигна чистачката да изчиста под нея и !!! Цялото рамо се откърши като добре опечена солета чако до болта долу, а пантата не мръдна и косъм... И ме фана яд... Другата чистачка не я и пипнах. Направо съм зелен от яд са, от единия кеф за удобство, са ще трабва и рамо да купувам... Та така, фнимавайте по студа с тея чупливи елементи, че вижте ко ста’а...П.С.: Някой от Варна да продава рамо за Типо, тея хилавите телените или да знае магазин от където може да се купи?

Бах тоя студ! Да не сте пропаднали под -20 градуса там? Не ще да е било от леда ша знаеш - помогнал е само.То сега като няма рамо остатъка не те мисля как ще го извадиш от оста...А и като казва народа - с чистачки всеки може!Майсторството е като нас - я без чистачка, я със замръзнала течност за стъкломиялното... П.С: Мамата и на ЛукОйл... Добре че беше концентрат и замръзна чааак на -5! РозАвАта му боза неедна!
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Мани, не отварай дума и за течностите пак... Че при мен в купето смърди са на нещо средно м/у блато и джибри от как сложих тая течност, лятото я бях взимал, ма помна ли от къде, дадоха ми я на промоция на някаква бензоностанция кат пътувах... Са кат цръцне мириши убу, ама кат се качих на следвашия ден сутринта и като тръгна парното (то нали смуче въздух от там де изпада остатъчната вода от прозореца), направо ми опадаха космите от носа... Незнам каква е тая теаност и какво беше разтворила, ма е направо ужасно, а и няма отмирисване. Тая кола от 3-4 години я имам и не е имала мужда от парфюмерия, ма сега направо си плаче за изваряване. Имак обаче не замръзва дей*а, нищо че е разредена 50/50 Инак температурата е -4 сега. явно просто и е дошло времето дет вика и един бивш колега... Пак добре, че не е на път и мокро. Това не ми пречи да ме е яд обаче

Коментар

Мани...то вън и за пушене не става. Замръзна ми филтъра... ...почнах да димя кат индиянец с лулата на мира...

Коментар

bubachko написа:
          Мани, не отварай дума и за течностите пак... Че при мен в купето смърди са на нещо средно м/у блато и джибри
          Мани последната течност дето я сипах смърди на ракия
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Авео написа:
            Мани...то вън и за пушене не става. Замръзна ми филтъра... ...почнах да димя кат индиянец с лулата на мира...
            Майтапиш ли се ?!?От какво?С каква нафта карате, бе хора?!?
            westdogg написа:
            Мани последната течност дето я сипах смърди на ракия
            Да не си сипал ракия - убих те!!!
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
              Авео написа:
              Майтапиш ли се ?!?От какво?С каква нафта карате, бе хора?!?
              Ха ха ха .Явор имаше предвид филтъра на цигарата май........ П.П. Мене пък ми замръзна единия климатик да го е........... П.П.П. Аз забрайх ко щях да пиша... Пешо, знам в една морга има едно разкостено Типо, може да са останали раменцата.
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Авео написа:
                Добре,че полицайте пушиха по топло :DЗа радост мойта бръкма не е в движение и се надявам добре да се консервира от студа зимата!

Коментар

Мойте рамена на Темпрата са се чупили 2 пъти. Слаби са и това е. Не търпят студ. Единия път си пуснах чистачките без да искам и се счупи. Колко псувах не е истина. И се наложи да карам кат голфаджия с рамо по средата на джама
                  Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                  Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                  Совалката средно на LPG
                  Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Бормашина, тънко свредло, 4 рапидки и 2 планки от магнитните бравички за секция... и кризата е овладяна. Сега може и влак да влача на тая чистачка . Тайната е, да се пробият отворите маааалко по-раздалечени отколкото са на планката и когато се навиват рапидките, като влизат се изправят и притискат яко 2-та чарка един към друг... Като временно решение докато намеря истинско рамо - става. П.С.: Халоооуууу, администраторите, са пореден път апелирам за създаването на нов раздел със широка употреба "Домашен майстор"
                    Прикачени файлове

Коментар

bubachko, мога да ти подаря 4 (четири) броя рамена, обаче от Темпра/Дедра. (2те са от Темпрата, а другите от Дедрата). Те обаче са с цяла чистачка, на която можеш да сменяш само перото. Аз затова съм ги и махнал - сложил съм от Типо Ако те интересува, ще ти ги пратя по мой човек, който често пътува до Варна.

Коментар

аз па не можах да запаля... два последователни дни... бях на гости на тъщата в Русе. там - клинч Синята птица нали съм я разглезил - всяка вечер в къщи спи в отопляем гараж.... и сабале към 9-10 не искаше да запали... ни с бутане, ни никак... добре, че към 12 ч. поотпусна малко, че да тръгне....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                          bubachko, мога да ти подаря 4 (четири) броя рамена, обаче от Темпра/Дедра. (2те са от Темпрата, а другите от Дедрата). Те обаче са с цяла чистачка, на която можеш да сменяш само перото. Аз затова съм ги и махнал - сложил съм от Типо Ако те интересува, ще ти ги пратя по мой човек, който често пътува до Варна.
                          Ухаааа, аз от кога ритам за таквиз с цяло рамо.... пращай, само кажи кога и къде

Коментар

bubachko написа:
                            Immortal написа:
                            Ухаааа, аз от кога ритам за таквиз с цяло рамо.... пращай, само кажи кога и къде
                            И аз се спасих с рамо от Типо. Ама сам се специализирал. Правим спортна чистачка за голф за 4 мин и 35 секунди и дига 10 коня
                            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                            Совалката средно на LPG
                            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

donnna написа:
                              аз па не можах да запаля... два последователни дни... бях на гости на тъщата в Русе. там - клинч Синята птица нали съм я разглезил - всяка вечер в къщи спи в отопляем гараж.... и сабале към 9-10 не искаше да запали... ни с бутане, ни никак... добре, че към 12 ч. поотпусна малко, че да тръгне....
                              В това отношение Чибурака е шампион... до -12 (просто по-ниска температура тук не съм видял) е тестван, пали на газ от втори чъ-крък-чъ-крък... Който не вярва - негова си работа, аз бензинова помпа нямам от 2 години близо вече ... Инак в София, дока работеше на бензин и пак седеше навън, минималната на която съм я палил е -17. Сми, досега не ме е предавала от студ нивга.

Коментар

Working...
                              X