Тръгвам да зареждам начи са битовата бутилка че свърши и забелязвам, че навън пак прехвърча сняг... И си викам, е са удобно на път ше мина да си зема новата ледарка (една такава си бях харесал, ем ледарка, ем гума за вода от другата страна), че днес сутринта направо ми останаха пръстите по стъклата дока ръчкам да чиста с потрошената стара... Зареждам аз, прибирам се и пред нас гордо реших да пробам новата ледарка. Изръчках де ко беше останало, поразбих леко и нежно перата на чистачките, че са нови и да не ги повреда ако са яко замръзнали, опитвам да дигна чистачката да изчиста под нея и
!!! Цялото рамо се откърши като добре опечена солета чако до болта долу, а пантата не мръдна и косъм... И ме фана яд... Другата чистачка не я и пипнах. Направо съм зелен от яд са, от единия кеф за удобство, са ще трабва и рамо да купувам... Та така, фнимавайте по студа с тея чупливи елементи, че вижте ко ста’а...П.С.: Някой от Варна да продава рамо за Типо, тея хилавите телените или да знае магазин от където може да се купи?

Коментар