Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет при покупка на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нали е Фиат, не е VW дръгел
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

vaskobravo написа:
      Колеги след като преди седмица се разделих с бравото взех да се оглеждам за нещо по голямо.и понеже съм си човек който не обича да чака веднага се спрях на 2-3 варианта Mr. Green1. Lancia lybra sw - добър външен дизайн и отгоре на всичко бъкана с екстри2. Citroen xsara picasso-чесно казано не знам защо съм се спрял на нея като избор - може би дава усещането за просторНО за тези автомобили не знам нищо дори не съм се возил в тях, та молбата ми е колеги които са ползвали, карали или имали да си кажат мнението за тях като возия, двигател и.т.н3. Третия избор на които се спрях е Marea/дали защото 3 годинки не видях проблем с бравото или нещо друго ама си ме дърпа към Фиат Mr. Green /тук плюс е ,че цената е наполовина от горнитеприемам съвети дали да е бензин или дизел-карам предимно градско с излизане до Гърция/Турция около 1 път месечнои за последно - какъв е данъка на мареа 1.9 и 2.4 JTDПС: искам мнение в този форум понеже за времето откакто съм регистриран тук досега не са ме подвеждали Wink
      Колега аз бих те посъветвал да се мяташ на Пикасото...имам двама познати с такива коли и са много доволни от тях!..Пък и според мен малко разнообразие няма да ти е излишно..!!
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Suppish написа:
        Нали е Фиат, не е VW дръгел
        А така, дойдохме си на думата, и на мен тези супермашини ми бъркат в здравето :D
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Знаете ли дали може да сложи сд на Lancia lybra. Доколкото знам фабрично имат сд чейджър в багажника.
          Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Working...
          X