Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо ни крадът тасовете и чистачките?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе, пак таЗовете ни като са още по местата си, едни чистачки ще ги преглътнем
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

BEX---GT написа:
      сложете си лети джанти и чистачки за 3 лв., аз съм с такива, да ги крадат, тамът ще си сложа нови...ами защо.... защото е пълно с кокошкари... не им се дават 10 лв. за тас или за чистачки, смешна картинка..
      Е колега аз моята кола като я взех беше с лети джанти е викам хубаво няма да ми крадат тасове един ден на третия ден я оставам в Бургас за около 2 часа връщам се и гледам колата на трупчита първо си казах това моета кола ли поогледах и направо ми се дорева и хем джантите бяха с секретни болтове.Затова може не само тасовете и джантите.И най-гадното, че нямам и една снимка на колата с джантите.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Колеги, а според вас трудно ли се крадат джанти? Убеден съм че дори колата ми да е на главна улица, ако започна да си свалям джантите, и подпирам колата на трупчета - никой няма да смее да се обади. Сещам се как съм залягал по нощите да правя разни неща, и съм изглеждал супер подозрително, минава патрулка, и дори не спира да види какво правя, камо ли да ми поиска документи за проверка...

Коментар

ogi28b написа:
          Колеги, а според вас трудно ли се крадат джанти? Убеден съм че дори колата ми да е на главна улица, ако започна да си свалям джантите, и подпирам колата на трупчета - никой няма да смее да се обади. Сещам се как съм залягал по нощите да правя разни неща, и съм изглеждал супер подозрително, минава патрулка, и дори не спира да види какво правя, камо ли да ми поиска документи за проверка...
          Ако няма секретни болтове мисля, че за минута четирима изпечени "джагали" ще ти смъкнат джантите. Не е нужно колата да се оставя на трупчета, има къде-къде по-бърз метод. Не искам да го споделям, че да не давам лоши идеи на някого. Ако джантите имат секретни болтове от българските и те стърчат навън, това ще забави уродите с около минута отгоре. Ако болтовете са навътре в алуминиева джанта ще им трябват около 3 минути. Ако пък са някакви изчанчени, или хубави ще се забавят повечко, а може и да се откажат.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

като си взех Пунтото още с транзитни номера пред едно заведение в банкя ми смъкнаха дзадната чистачка заедно с рамото.Бяха си отвили гаиката и бяха взели чистачката (ама поне ми бяха сложили гаиката)после карах 1 месец без чистачка нз колко пари е , но един ден спрях до един магазин в Люлин и си зех-27лв.ама въпроса е що са ми я свили ?????
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Мен миналата година ми я свиха задната чистачка по големите студове. Моето обяснение - излиза тъпака, напъва неговата чистачка да си чисти снега/леда и храс - отпаря се гумата. Я да видим наоколо кой има? Някой гледа ли - не, айде да я смъкнем. Гледам тая година като се застуди и заледи пак се появява тая тема.Крадливо племе.

Коментар

Точно с първия студ изчезна и моятя задна чистачка(с рамото).Него разбирам това.Явно не е заради парите,защото са евтини!
                FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
                FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.

Коментар

Малииии така кат говорите и ми става лошо. Веднага отивам да проверя моята за:1) Чистачките, предни и задна;2) Джантите;3) Тасовете,че съм я гарирал пред един блок дето не ги познавам грам хората.Евтино евтино, ама едни чисто нови зимни гуми са си бая кинти.
                  Brava 1.2, 16V, 2000
                  Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

Working...
                  X