Абе, пак таЗовете ни като са още по местата си, едни чистачки ще ги преглътнем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо ни крадът тасовете и чистачките?
Collapse
X
-
BEX---GT написа:сложете си лети джанти и чистачки за 3 лв., аз съм с такива, да ги крадат, тамът ще си сложа нови...ами защо.... защото е пълно с кокошкари... не им се дават 10 лв. за тас или за чистачки, смешна картинка..Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Колеги, а според вас трудно ли се крадат джанти? Убеден съм че дори колата ми да е на главна улица, ако започна да си свалям джантите, и подпирам колата на трупчета - никой няма да смее да се обади. Сещам се как съм залягал по нощите да правя разни неща, и съм изглеждал супер подозрително, минава патрулка, и дори не спира да види какво правя, камо ли да ми поиска документи за проверка...
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, а според вас трудно ли се крадат джанти? Убеден съм че дори колата ми да е на главна улица, ако започна да си свалям джантите, и подпирам колата на трупчета - никой няма да смее да се обади. Сещам се как съм залягал по нощите да правя разни неща, и съм изглеждал супер подозрително, минава патрулка, и дори не спира да види какво правя, камо ли да ми поиска документи за проверка...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
като си взех Пунтото още с транзитни номера пред едно заведение в банкя ми смъкнаха дзадната чистачка заедно с рамото.Бяха си отвили гаиката и бяха взели чистачката (ама поне ми бяха сложили гаиката)после карах 1 месец без чистачка нз колко пари е , но един ден спрях до един магазин в Люлин и си зех-27лв.ама въпроса е що са ми я свили ?????Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Мен миналата година ми я свиха задната чистачка по големите студове. Моето обяснение - излиза тъпака, напъва неговата чистачка да си чисти снега/леда и храс - отпаря се гумата. Я да видим наоколо кой има? Някой гледа ли - не, айде да я смъкнем. Гледам тая година като се застуди и заледи пак се появява тая тема.Крадливо племе.
Коментар
-
Малииии така кат говорите и ми става лошо. Веднага отивам да проверя моята за:1) Чистачките, предни и задна;2) Джантите;3) Тасовете,че съм я гарирал пред един блок дето не ги познавам грам хората.Евтино евтино, ама едни чисто нови зимни гуми са си бая кинти.Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар