Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо ни крадът тасовете и чистачките?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо ни крадът тасовете и чистачките?

Защо ни крадът тасовете и чистачките? emoticon(’’)
    FIAT Brava 1.6 16v 1996г.
    FIAT Doblo 1.2 8v 2001г.

Да ти откраднат чистачките ... http://zazz.bg/play:0d8cb794
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Чистачки да се крадат втора употреба е нелогично- нелогични са и типовете, които като се нашмъркат и им се иска и огледалото да ти свалят само отвън... :D
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

сложете си лети джанти и чистачки за 3 лв., аз съм с такива, да ги крадат, тамът ще си сложа нови...ами защо.... защото е пълно с кокошкари... не им се дават 10 лв. за тас или за чистачки, смешна картинка..
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Тва не знам колко нещастен трябва да е човек за да краде чистачки....Ама целия народ така се е възпитал. Ако на улицата оставиш шише вода - и него ще откраднат. Преди 2 г. си купих хладилник и печка, и пичовете ги стовариха от един бус, и стоят пред блока на тротоара, на главна улица. И аз си викам "Я докато дойде помощта за качването, да ида да се облека" , понеже валеше дъжд. И най-много 1 минута да съм липсвал, слизам, и гледам един черен мангал с балканче спрял до уредите, и се оглежда. А уредите големи, тежки... Обаче веднага някой си ги хареса. И му викам на манго кАжи бе пич?? - и оня така развъртя балканчето, че сигурно и вартбург щеше да изостане. Сори за ОФФа

Коментар

ogi28b написа:
              Тва не знам колко нещастен трябва да е човек за да краде чистачки....Ама целия народ така се е възпитал. Ако на улицата оставиш шише вода - и него ще откраднат. Преди 2 г. си купих хладилник и печка, и пичовете ги стовариха от един бус, и стоят пред блока на тротоара, на главна улица. И аз си викам "Я докато дойде помощта за качването, да ида да се облека" , понеже валеше дъжд. И най-много 1 минута да съм липсвал, слизам, и гледам един черен мангал с балканче спрял до уредите, и се оглежда. А уредите големи, тежки... Обаче веднага някой си ги хареса. И му викам на манго кАжи бе пич?? - и оня така развъртя балканчето, че сигурно и вартбург щеше да изостане. Сори за ОФФа
              хаха.... аз един ден така си стоя вкъщи и гледам по едо време се клати дървото пред прозореца...бе гледам гледам, няма вятър няма нищо, само черешата се клати. Поглеждам надолу (от втория етаж) и гледам 1 мангале дърпа 1 старо менгеме, а то па дърпа черешата щото татко за по - сигурно го завързал за нея... Абе хората кдарат невероятни неща, преди години откраднаха киселото зеле на един комшия (той си взима 3 дни отпуск за да прави зелето и му слага някакви билки и му говори даже), човека откачи от яд, защото пред очите му 7 мангалета влачеха по 1 грамадна кисела зелка по пътя... :D Чистачки си бях сложила от 5лв. -> чистеха си страхотно....и да ми ги тупне някой-пука ми! Иначе на мен и джантите ми свалиха както вече споделих така, че.... карайте си с тазове... :D (ама гледайте да зацепвате дупките на тазовете и тия на джантата) Мен ме дразни факта, че дърпат чистачките на хората нагоре... ей откачам като видя дръпнати чистачки...
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Мен ме дразни факта, че дърпат чистачките на хората нагоре... ей откачам като видя дръпнати чистачки...
                Т’ва било: "Паркирал си ми на мястото, сега чистачките ти вдигам, а утре ще си покажа селяндурщината и ще ти я надраскам с ключ."Други пък умишлено си ги оставят вдигнати при снеговалеж, за да не им замръзват за стъклото.

Коментар

Re: Защо ни крадът тасовете и чистачките?

flash написа:
                  Защо ни крадът тасовете и чистачките? emoticon(’’)
                  Защото живеем в бълхария...

Коментар

От мързел и келешлък... Нито са скъпи, ното се продават на 1-2 места в някой далечен град та да не можеш да си ги купиш... ей така е с дребните неща. Малко ОФФ, за дебните неща... Сещам се за един бивш мой шеф, който казваше, че никога не дава на заем 10 лева. "1, 2, 5 - те са кат стинки, и да не ми ги върнат се тая. от 20 нагоре - има смисъл да ги търсиш. Ама 10... ем не са много да ги дириш, а и давайки ги си знаеш, че няма почти никакъв шанс да ги видиш обратно..."

Коментар

1)защото българина е с "аграрен" произход2) защото проявяваме толерантнос т към малцинствени групи от типа "роми"За това и си слагаме секретни болтове,имобилайзери-домашно производство,решетки по прозорците и т.н.На мен ми гепиха тапата на газовата бутилка.Не не е паднала ,на бензиностанцията са "забравили’ да ми я завият.Струваше 1.30. още по фрапиращото беше когато се оплаках на един приятел от този дребен инцидент и том е посъветва "да си взема" от някоя кола...Манталитет какво да правиш.

Коментар

Ама като ми дръпнаха задната чистачка (х2) и нямаше тогаз по моргите си ме заболя джобеца.
                        brava 1.6_v16 elx

Коментар

motikas написа:
                          Ама като ми дръпнаха задната чистачка (х2) и нямаше тогаз по моргите си ме заболя джобеца.
                          е тя е 17 левчета не е кой знае какво

Коментар

Не бих казал, че ги крадът, по-скоро ги крадат .
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                              Не бих казал, че ги крадът, по-скоро ги крадат .
                              Нали знаеш - хем не сме във литературен форум, хем е важен крайният резултат - чистачките ни пак ги няма
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                              X