Защо ни крадът тасовете и чистачките? emoticon(’’)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо ни крадът тасовете и чистачките?
Collapse
X
-
Да ти откраднат чистачките ... http://zazz.bg/play:0d8cb794Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Тва не знам колко нещастен трябва да е човек за да краде чистачки....Ама целия народ така се е възпитал. Ако на улицата оставиш шише вода - и него ще откраднат. Преди 2 г. си купих хладилник и печка, и пичовете ги стовариха от един бус, и стоят пред блока на тротоара, на главна улица. И аз си викам "Я докато дойде помощта за качването, да ида да се облека" , понеже валеше дъжд. И най-много 1 минута да съм липсвал, слизам, и гледам един черен мангал с балканче спрял до уредите, и се оглежда. А уредите големи, тежки... Обаче веднага някой си ги хареса. И му викам на манго кАжи бе пич?? - и оня така развъртя балканчето, че сигурно и вартбург щеше да изостане. Сори за ОФФа
Коментар
-
ogi28b написа:Тва не знам колко нещастен трябва да е човек за да краде чистачки....Ама целия народ така се е възпитал. Ако на улицата оставиш шише вода - и него ще откраднат. Преди 2 г. си купих хладилник и печка, и пичовете ги стовариха от един бус, и стоят пред блока на тротоара, на главна улица. И аз си викам "Я докато дойде помощта за качването, да ида да се облека" , понеже валеше дъжд. И най-много 1 минута да съм липсвал, слизам, и гледам един черен мангал с балканче спрял до уредите, и се оглежда. А уредите големи, тежки... Обаче веднага някой си ги хареса. И му викам на манго кАжи бе пич?? - и оня така развъртя балканчето, че сигурно и вартбург щеше да изостане. Сори за ОФФаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Мен ме дразни факта, че дърпат чистачките на хората нагоре... ей откачам като видя дръпнати чистачки...
Коментар
-
Humppa
Re: Защо ни крадът тасовете и чистачките?
flash написа:Защо ни крадът тасовете и чистачките? emoticon(’’)
Коментар
-
bubachko
От мързел и келешлък... Нито са скъпи, ното се продават на 1-2 места в някой далечен град та да не можеш да си ги купиш... ей така е с дребните неща. Малко ОФФ, за дебните неща... Сещам се за един бивш мой шеф, който казваше, че никога не дава на заем 10 лева. "1, 2, 5 - те са кат стинки, и да не ми ги върнат се тая. от 20 нагоре - има смисъл да ги търсиш. Ама 10... ем не са много да ги дириш, а и давайки ги си знаеш, че няма почти никакъв шанс да ги видиш обратно..."
Коментар
-
1)защото българина е с "аграрен" произход2) защото проявяваме толерантнос т към малцинствени групи от типа "роми"За това и си слагаме секретни болтове,имобилайзери-домашно производство,решетки по прозорците и т.н.На мен ми гепиха тапата на газовата бутилка.Не не е паднала ,на бензиностанцията са "забравили’ да ми я завият.Струваше 1.30. още по фрапиращото беше когато се оплаках на един приятел от този дребен инцидент и том е посъветва "да си взема" от някоя кола...Манталитет какво да правиш.
Коментар
-
snake написа:Не бих казал, че ги крадът, по-скоро ги крадат .Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар