Колеги, днес по път към София на Дупница ме спряха полицаи с радар с видео запис и ми показаха клип според който съм се движил със 71 км/ч вместо разрешените 50 км/ч. Може и с толкова да съм се движил, но се движехме две коли, спряха ни и двете заедно и аз не съм сигурен, че това е моята скорост. Не писах възражения в самия акт, но сега като осмислям ситуацията си мисля че трябваше. Въпроса ми е следния - в акта пише, че до три дни могат да бъдат дадени допълнителни обяснения по случката. Трите дни работни ли са или календарни? До кого трябва да са адресирани тези обяснения в моя случай - до КАТ Дупница (или може би Кюстендил?) или до КАТ София? Искам да използвам възможността за 3 дневно възражение и евентуално ако няма резултат ще обжалвам наказателното постановление пред съда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обжалване на акт и наказателно постановление
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Обжалване на акт и наказателно постановление
haz написа:Колеги, днес по път към София на Дупница ме спряха полицаи с радар с видео запис и ми показаха клип според който съм се движил със 71 км/ч вместо разрешените 50 км/ч. Може и с толкова да съм се движил, но се движехме две коли, спряха ни и двете заедно и аз не съм сигурен, че това е моята скорост. Не писах възражения в самия акт, но сега като осмислям ситуацията си мисля че трябваше. Въпроса ми е следния - в акта пише, че до три дни могат да бъдат дадени допълнителни обяснения по случката. Трите дни работни ли са или календарни? До кого трябва да са адресирани тези обяснения в моя случай - до КАТ Дупница (или може би Кюстендил?) или до КАТ София? Искам да използвам възможността за 3 дневно възражение и евентуално ако няма резултат ще обжалвам наказателното постановление пред съда.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Е защо не им бутнахте бре!?haz написа:Колеги, днес по път към София на Дупница ме спряха полицаи с радар с видео запис и ми показаха клип според който съм се движил със 71 км/ч вместо разрешените 50 км/ч. Може и с толкова да съм се движил, но се движехме две коли, спряха ни и двете заедно и аз не съм сигурен, че това е моята скорост. Не писах възражения в самия акт, но сега като осмислям ситуацията си мисля че трябваше. Въпроса ми е следния - в акта пише, че до три дни могат да бъдат дадени допълнителни обяснения по случката. Трите дни работни ли са или календарни? До кого трябва да са адресирани тези обяснения в моя случай - до КАТ Дупница (или може би Кюстендил?) или до КАТ София? Искам да използвам възможността за 3 дневно възражение и евентуално ако няма резултат ще обжалвам наказателното постановление пред съда.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
haz написа:Трите дни работни ли са или календарни? До кого трябва да са адресирани тези обяснения в моя случай - до КАТ Дупница (или може би Кюстендил?) или до КАТ София?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ele написа:PASSARELLA написа:Е защо не им бутнахте бре!?haz написа:Колеги, днес по път към София на Дупница ме спряха полицаи с радар с видео запис и ми показаха клип според който съм се движил със 71 км/ч вместо разрешените 50 км/ч. Може и с толкова да съм се движил, но се движехме две коли, спряха ни и двете заедно и аз не съм сигурен, че това е моята скорост. Не писах възражения в самия акт, но сега като осмислям ситуацията си мисля че трябваше. Въпроса ми е следния - в акта пише, че до три дни могат да бъдат дадени допълнителни обяснения по случката. Трите дни работни ли са или календарни? До кого трябва да са адресирани тези обяснения в моя случай - до КАТ Дупница (или може би Кюстендил?) или до КАТ София? Искам да използвам възможността за 3 дневно възражение и евентуално ако няма резултат ще обжалвам наказателното постановление пред съда.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
////Punto//// написа:trace говориш абсолютни глупотевини. Отвори ЗАНН и виж. Акта трябва да се обжалва по местосъставяне и се обжалва на същото място. Като си пусне възраженията в София ще накриви на ония от Нагазаки (нищо против колегите от Дупница) фуражките. Сещаш ли се ?Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
PASSARELLA написа:haz написа:Колеги, днес по път към София на Дупница ме спряха полицаи с радар с видео запис и ми показаха клип според който съм се движил със 71 км/ч вместо разрешените 50 км/ч. Може и с толкова да съм се движил, но се движехме две коли, спряха ни и двете заедно и аз не съм сигурен, че това е моята скорост. Не писах възражения в самия акт, но сега като осмислям ситуацията си мисля че трябваше. Въпроса ми е следния - в акта пише, че до три дни могат да бъдат дадени допълнителни обяснения по случката. Трите дни работни ли са или календарни? До кого трябва да са адресирани тези обяснения в моя случай - до КАТ Дупница (или може би Кюстендил?) или до КАТ София? Искам да използвам възможността за 3 дневно възражение и евентуално ако няма резултат ще обжалвам наказателното постановление пред съда.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
PASSARELLA написа:Е защо не им бутнахте бре!?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
trace написа:////Punto//// написа:trace говориш абсолютни глупотевини. Отвори ЗАНН и виж. Акта трябва да се обжалва по местосъставяне и се обжалва на същото място. Като си пусне възраженията в София ще накриви на ония от Нагазаки (нищо против колегите от Дупница) фуражките. Сещаш ли се ?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ilko-gd написа:Щото не взимат, лоши хора. На същото място и аз имам акт за 73км/ч, значи с 23 отгоре. Точно по същият начин заснет с видеокамера в колата. Има си номер на записа. Също в колата имат две камери, които записват какво се случва пред и зад самата патрулка, как се извършва самата проверка. Акта беше 50лв и някакви точки, не помня колко. А всичко можеше да мине с 20лв, след като на въпросното място има по 2 платна за движение в посока и с моите 73км/ч не съм застрашил живота на никого. Нещо повече преди да ме е изяла колежка ele - патрулката беше точно след завоя в посока към тунела, на 2 метра пред знака за край на ограничението. Аз защото често минавам от там и си знам че има полиция и си спазвам, точно по пешеходната пътека заради която е сложен знака съм минал с 50-55км/ч и нормално като съм видял че ги няма да си ускоря и да продължа към тунела, това ако не е хранилка здраве му кажи, поне пари да бяха взели. То все едно на Цариградско да направиш пешеходна пътека, смях ама айде.А колежке ele от даването на подкупи не умират хора, лично мнениеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
////Punto//// написа:trace говориш абсолютни глупотевини. Отвори ЗАНН и виж. Акта трябва да се обжалва по местосъставяне и се обжалва на същото място. Като си пусне възраженията в София ще накриви на ония от Нагазаки (нищо против колегите от Дупница) фуражките. Сещаш ли се ?Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар