Здравейте. Виждам че тук има хора които са наясно в известна степен с подаването на възражение за съставен акт. Някой знае ли при подаването на възражението в КАТ дали се дава някакъв документ удостоверяващ че си подал възражение? Понеже на мен не ми беше даден такъв документ и реално погледнато няма как да докажа че съм подал възражение. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обжалване на акт и наказателно постановление
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:trace написа:////Punto//// написа:trace говориш абсолютни глупотевини. Отвори ЗАНН и виж. Акта трябва да се обжалва по местосъставяне и се обжалва на същото място. Като си пусне възраженията в София ще накриви на ония от Нагазаки (нищо против колегите от Дупница) фуражките. Сещаш ли се ?
Коментар
-
Дрън, дрън та пляс! Глобата за непредставен син талон е 10 лв. Аз лично не си го давам; само когато съм сигурен, че ме спират за проверка. Пък и от друга страна може да откажа и книжката да си представя. Като са толкова ебарпи да проверят по станциите си, че имам такава...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Ами на 19.12.2012г. бях в едно заведение в града и след като си тръгнах на на един светофар ми пресрещна пътя автопатрул на КАТ. Аз вече бях с отнето СУМПС и реших да не им спирам (вече мисля, че не беше добра идея, но това е дръг въпрос). След 2 мин преследване пред мен изникна още една патрулка. Нея я заобиколих някакси и им се измъках. Но на 25.02.2013г. трябваше да отида до Полицията да получа едно наказателно постановление и полицаите точно това и чакаха. Вкараха ме при началника на КАТ в града и няколко полицая започнаха да ме разпитват защо не съм спирал и т.н. Аз първо се опитах да се направя, че не си спомням, но започнаха със заплахите и реших, че не си заслужава да се заяждам при положение, че съм виновен и ми съставиха акт за това, че не съм спрял, и че съм карал без книжка. Даже и обяснение ме накараха да напиша. Днес си взех постановлението и в КАТ ми подшушнаха, че мога да го обжалвам, като кажа, че примерно не съм карал аз колата. Та според вас какви са ми шансовете да спечеля обжалването?
Коментар
-
crazy_bravo написа:Днес си взех постановлението и в КАТ ми подшушнаха, че мога да го обжалвам, като кажа, че примерно не съм карал аз колата. Та според вас какви са ми шансовете да спечеля обжалването?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар