Мисля че имах добра година. Най-важното защото бях здрав (е, една пневмония и една ангина не се броят), сравнително спокоен (поне по-спокоен от 2007-ма), надраснах някои вътрешни конфликти които имах. За съжаление това беше годината в която окончателно загубих надежда за тази страна и най-вече за този народ. И да има някакво решение на проблемите аз не мога да го видя, най-лошото се случи - народа всъщност започна да го кефи да гази в помия, усети как да извлича полза и се съгласи да плаща цената. Оттук нататък път назад няма, освен чрез диктатура, а аз диктатура не желая.Финансово годината беше добра, една идея по-добра от миналата, но пък в пъти по-малко усилия от моя страна. Взехме си кемпер и това отвори един цял нов свят от приятели, пътешествия и приключения пред нас (Авео, не се помайвай ). Не съм и предполагал как една машина може толкова да ти насити живота с приятни емоции.И най-важното - но за него остават още шест месеца от девет .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Равносметка за изминалата година...
Collapse
X
-
За мен годината като цяло мога да я определя като положителна. Ожених се, започнах нова работа здрави сме, какво повече може да иска човек. Доволен съм от годината, изпълнен съм с положителни емоции. Желая Ви всичко добро и весело посрещане на тези святи празници! Наздраве!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
За мен отминаващата си 2008год.не беше особено сполучлива. В личен план освен, че съм здрав, дипломирах се и станах Инженер. С това положителните неща свършиха.Иначе имаше много разочарования в личен план.В професионален план не мога да се оплача....Весело изкарване на празниците...Marea 1.6 16v
Коментар
-
Аз пък пораснала се чувствам много отдавна,за мое съжаление...наложи ми се бързо да порасна,още на 16 години...За 10 години "успях" да загубя брат и баща,но се надявам горчивата чаша вече да ме е отминала.След няколко опита на принципа "проба-грешка",най-накрая намерих любовта,която толкова дълго търсих.Тази година навършихме 30 (двамата поотделно ),не успяхме да ги отпразнуваме поради липса на средства,но пък ходихме семейно на море, и тази година се "класирах" на турне с хоровия състав-този път в Швейцария,включихме се много скромно в благотворителната кампания за Кюстендил,разменихме си коледни подаръци...какво повече може да иска човек?Нямаме собствено жилище,но се надяваме и това да стане някой ден...Синът ни расте здрав и щастлив,напролет очакваме и мома :D Пожелавам на всички само позитивни емоции,много много здраве и един апел-нека не забравяме добрия тон във форума,по-малко агресия и ирония,нека посрещнем Новата година с повече вяра и усмивки!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар