Изпращаме още една. За някой красива, щастлива и спокойна, за други......лоша.Нека тук си споделим каква е била за нас изминалата година. Хубаво е човек в такива моменти да си взема поука, да си направи равносметка и да обмисли всичко, случило му се през годината.Съвсем целенасочено пускам темата сега, за да можем до края и да споделим, да можем някак си начисто да посрещнем новата...
За мен тази година бе изпълнена с върхове и падения. Не че всяка година не е такава, но като че ли паденията бяха повече. С ръка на сърцето, мога да си призная, че раждането на малката ми дъщеричка бе единственото хубаво, което ми се случи. За съжаление, преобладаваха негативните емоции, напрежението и като че ли....лошото. Може би за компенсация на щастливото събитие...може би заради природното равновесие ли, незнам...но отдавна не съм имал по-тежка година.Чувствам се уморен, много уморен и като че ли тези дни съм по-спокоен. В къщи съм си, играя си с бебето, любимите хора са до мен......Много хора зарадвах тази година, но за съжаление, много и разочаровах. Някой от тях са и тук.За това отправям извинения към всички, с надеждата за по-добро, като всяко ново начало. Очаквам новата година с огромно нетърпение и надежда. Надежда за по-добро, за повече спокойствие и най-вече - здраве.
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар