ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Ви се падна от питката с късмети?
Collapse
X
-
На нас ни се падна най-хубавия късмет.Прибрахме се без никакви спирачки без да се блъснем никъде.Ходихме до Стара Загора днес да закараме бабата и дядото и се връщаме обратно. Навръх Бъдни вечер по пътищата, магистрала Тракия почти празна. Спирам на Ромпетролската бензиностанция някъде край Пловдив да пием кафе. В момента, в който спрях, педалът на спирачката като да омекна, притесних се, но не много. Тръгнахме оттам, спрях още веднъж на мотел Ихтиман, пак да починем и да пием кафе и там разбрах, че спирачки НЯМАМ. Педалът си пропада до долу, колата не спира изобщо. Само на скорости и ръчна накрая.Пихме кафето, а късметчето беше нещо на тема Страх, че било номера не да не те е страх, а да овладееш страха (Марк Твен).Нищо не овладях, треперех през цялото време. Повече от 60 не вдигнах до София, а в момента още, в който влязохме в града, оставих колата на паркинга на сервиза, ще я правят след празниците.Та това ни беше късметът - прибрахме се живи и здрави, без да се блъснем никъде.Пийте по едно вино за нас, ние също ще се чукнем за всички, които са по пътищата.Весела Коледа и да сте живи и здрави. Останалото е прах по вятъра.М-)Brava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
SokOtPraskova написа:crush написа:На мен ми се падна "здраве", не че е лошо ама исках милиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Него бих заменил за любов попринцип, че все материалистки ми се падат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:SokOtPraskova написа:crush написа:На мен ми се падна "здраве", не че е лошо ама исках милиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Него бих заменил за любов попринцип, че все материалистки ми се падат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Нямаш проблемиwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Аз набарах късмета... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ogi28b написа:Kuku написа:Явно тенденциозно подминаваш поста ми, но нищо, не ти се сърдяBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар