Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Ви се падна от питката с късмети?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    SokOtPraskova написа:
    Сега остава да ми кажеш, че оставяш парче пред семейната икона до следващата Коледа? - Сигурна съм, че не. Така, че ето и ти си видоизменил празника, не само аз. :D
    Да, майка ми го прави, и яйце на Великден оставя за следващия великден.... Все пак празникът е религиозен и аз си обичам Дядо Мраз.....
    "....Друг важен елемент е украсата на питките и погачите, както и поставянето в тях на късмети - пара за благополучие, дрянова пъпка за здраве...."Ето, че и дрян се слага!
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

И в нас се оставя първото яйце до следващия Великден Ако не е пукнато няма проблем!

Коментар

На мен дървото, на мацката парата... демек дупе да ми е яко. Живи и здрави всички, щастие и много поводи за радост.

Коментар

На нас ни се падна най-хубавия късмет.Прибрахме се без никакви спирачки без да се блъснем никъде.Ходихме до Стара Загора днес да закараме бабата и дядото и се връщаме обратно. Навръх Бъдни вечер по пътищата, магистрала Тракия почти празна. Спирам на Ромпетролската бензиностанция някъде край Пловдив да пием кафе. В момента, в който спрях, педалът на спирачката като да омекна, притесних се, но не много. Тръгнахме оттам, спрях още веднъж на мотел Ихтиман, пак да починем и да пием кафе и там разбрах, че спирачки НЯМАМ. Педалът си пропада до долу, колата не спира изобщо. Само на скорости и ръчна накрая.Пихме кафето, а късметчето беше нещо на тема Страх, че било номера не да не те е страх, а да овладееш страха (Марк Твен).Нищо не овладях, треперех през цялото време. Повече от 60 не вдигнах до София, а в момента още, в който влязохме в града, оставих колата на паркинга на сервиза, ще я правят след празниците.Та това ни беше късметът - прибрахме се живи и здрави, без да се блъснем никъде.Пийте по едно вино за нас, ние също ще се чукнем за всички, които са по пътищата.Весела Коледа и да сте живи и здрави. Останалото е прах по вятъра.М-)
          Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

SokOtPraskova написа:
            crush написа:
            На мен ми се падна "здраве", не че е лошо ама исках милиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Него бих заменил за любов попринцип, че все материалистки ми се падат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            Иначе на мен ми се падна любов, може да измислим някой бартер тогава... щото здраврто си е здраве, барем оздравея по-скоро след катастрофата...
            Казах, че бих заменил милиона за любов ама може да ти го услужа за малко ако искаш(здравето)...
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
              SokOtPraskova написа:
              crush написа:
              На мен ми се падна "здраве", не че е лошо ама исках милиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Него бих заменил за любов попринцип, че все материалистки ми се падат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
              Иначе на мен ми се падна любов, може да измислим някой бартер тогава... щото здраврто си е здраве, барем оздравея по-скоро след катастрофата...
              Казах, че бих заменил милиона за любов ама може да ти го услужа за малко ако искаш(здравето)...
              Еми дай и аз да се почувствам малко човек :D пък после ще компенсираме някак...

Коментар

Нямаш проблеми
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                  Нямаш проблеми
                  Сега остава да ми пратиш късметчето и да си го сложа под възглавницата увито в коледна салфетка. :D И само утре да куцам като днес! Мисли му!

Коментар

Аз набарах късмета... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Парата се падна на жена ми. Предложих й при това положение аз да спра работа за да си почина, след като тя и без това ще си има пари, но не е съгласна На мен от питата ми се падна само хлебна част - имаше само една пара и нищо друго. :D
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Парата.

Коментар

ogi28b написа:
                          Kuku написа:
                          Явно тенденциозно подминаваш поста ми, но нищо, не ти се сърдя
                          Колега, не съм ви виждал да пиете сок от праскова ?
                          Той го прави под юргана...... Иначе и на мен ми се падна паричката
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

На племеницата се падна левчето, а за мен - 50 стотинки!

Коментар

Тая година се уредих с парата :D . Дано да означава нещо
                              ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                              now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Аз пък знам,че на Бъдни вечер е питката се слага само пара..А на нова година се свагат късметите в баницата.. :D .Иначе на мен се падна парата от питката....Весела коледа колеги!!
                                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Working...
                                X