Ние както всяка година бутаме яко късмети, за да има за всички по много. Тая година ложих на зъба, най-тъпия (според мен) късмет, а именно: "Късмет". Падна ми се за поредна година "Любов" и "Ново жилище" Майка взе парата за 3та поредна година, щото си я натъкмява и после татко и отчупва тооочното парче..Ще я изоблеча догодина! Така де и аз да съм напреде с 50ст. без данъци по Коледа... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Ви се падна от питката с късмети?
Collapse
X
-
Айде сега, на всички Ви парата все се пада...как така.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Иначе добре че се пада парата, че с тия Фиати... На мен Любов се падна, не ми се мисли какво ще трябеа да правя за да си поправям Фиата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
В нашия скромен дом баницата с късметите се консумира на 1 януари,а питката с парата е днес-традиции.Като малко дете все ми се падаше паричката,естествено защото работата беше нагласена.След като спряха с тази манипулация,нямам спомен да ми се е падалаПП Не е ли рано за питката още е 9 часа? При нас все още се готви...
Коментар
-
Еми по традиция се бутат разни копчета и пръчки по питката, у нас обаче слагаме 16 късмета (средно на всеки от семейството по 4), за да е по-интересно...и да няма сърдити (преди като деца много се цупехме като нямаме късметче и затова така...) Иначе на нова година си се слагат в баницата пак. Най-интересното при мен, е че от 3 години все любов ми се пада и от питката и от всяка баница на нова година... пък де е любовта не знам... освен догодина да скрия някой мъж под наем в питката.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Явор Митев
-
На мен ми се падна "здраве", не че е лошо ама исках милиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Него бих заменил за любов попринцип, че все материалистки ми се падат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:На мен ми се падна "здраве", не че е лошо ама исках милиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Него бих заменил за любов попринцип, че все материалистки ми се падат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар