Някъде сега вали ли стабилно сняг и май само ние у ПловдивЪ ли тази година няма да се забавляваме? (drift)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сняг
Collapse
X
-
момичетата далеч искам сняг, 3ч. през ноща да има 20 санта и по улиците освен мен и 5 бакшиша други коли да няма пфииииииииииууууууууууMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
ние тука у Пловдиву в мойто квартал има една голяма улица дето няма изход (пожарната в "Тракия") широка е колкото едното платно на магистралата и е дълга около 2 километра тъй, че тва няма да го правя ако застрашавам другите т.е. по булевардите.... пичове ако завали снеееег ще хойм ли да се пързаляме или?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Все бях виждал такава картина, но като тази вечершната, не. Решихме с жената и детето да ходим в Jumbo. Беше 20 ч. и слязох да запаля колата, за да се затопли за малката ми дъщеричка.Беше сухо, но се изви истинска снежна буря, която само за 10 минути заснежи улиците. Снегът се сипеше зверски и изведнъж светкавица освети цялата снежна картина.По Околовръстното имаше над 10 Тира, който задръстиха движението по Горнобански и кръстовището с Борис. Всички едва се движихме, а тировете спяха. Часът беше 20:20 ч. Направо не можех да повярвам как само 20 мин. по-рано всичко беше сухо.Умната за тези, които ще пътуват и карайте разумно!
Коментар
-
Защо ли на всеки сняг се пускат нови теми?ПОлзвайте гугъл търсачката колеги.Гугъл търсене във форумаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Защото на различни места в България - на различна дата завалява за първи път ... но тази тема не е за "първия" сняг ... Тази сутрин - голяма грешка още от снощи - не съм прибрал колата в гаража и то преваляло снежец и като замръзнала - голямо шоу - аз отключвам с ключа - централното заключва веднага след това (все едно има отворена врата като се опиташ да заключиш) - аз отключвам, то пак се заключва, и каква полза като се задържа отключено - те дръжките и вратите замръзнали - каквото ми трябваше от колата си остана вътре - оставих я да се размразява на слънце - ще опитам по-късно.
Коментар
-
Абе пързаляйте се ,ама внимавайте ,че един приятел така се изпързаля ,че още не може да си събере колата!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар