Е, не! Колеги, направо съм бясна!Преди 24 дни катастрофирах и си направих Браво-то пълна щета...Досега не стига, че ме мотаха от застрахователното дружество и колата ми стоя в сервиз 3 седмици (само да си стои да дойдат евентуално да я видят), и след 21 дни в сервиза престой и паркинги си прибрах трошката благополучно пред нас (тая неделя). Е, днес се прибирам гледам колата ми стои на крик! Откраднали ми джантите! Как може да да такива хора бе! Яд ме е та две не виждам! Бях си взела чисто ново СД, което след катастрофата беше заклещено и не можах сама да го извадя (панела си е у мен и днес щяха да ми свалят и останалата част) тъпаците разкъртили вратите, разкъртили вътре таблото и ми извадили СД-то дето няма панел! Безкрайно много ме е яд! Омръзна ми вече от "цигания" в тая държава! Ако някой иска части-давам ги безплатно! Утре се обаждам на Надин и да я давам за вторични!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от това крадливо племе!
Collapse
X
-
коложке, не се ядосвай, да наказваш себе си за чуждата простотия и липса на възпитание няма смисъл, майната му и на кола и на всичко, здрави да сме, щастливи да сме, това е важното, винаги ще има крадци лентяи и нагледци.и аз много се ядосвам от хорската простотия и наглост, но няма смисъл, кретени са, има си Господ, той гледа и знае...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
Колежке аз моя фиат като го взех още на първия ден му откраднаха всички табелки и го издраха целия после ми откраднаха и лятите джанти абе просто в такава крадлива даржава живееме, че вече почва да ми писва.Дори нямам една снимка с тези джанти хубаво, че стария собсвеник ми даде и железни джанти тогава с гуми.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
То не стига, че само джантите останаха полу-здрави.. Аман! Сега съм сигурна, че ще се върнат и за крика да си вземат хехе Вече не ми пука изобщо да я крадат колкото искат! Само регистрацията задната ще си сваля...и да разграбват колкото щат!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
по-добре го спри от движение (ако си го регистрирала в общината цял живот ще ти течат данъци и лихви по тази кола) и го пусни да го продаваш за части, ако има здрави неща по него, все 1000лв ще му вземеш Весели празници, и само радости и щастие ви пожелавам :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:по-добре го спри от движение (ако си го регистрирала в общината цял живот ще ти течат данъци и лихви по тази кола) и го пусни да го продаваш за части, ако има здрави неща по него, все 1000лв ще му вземеш Весели празници, и само радости и щастие ви пожелавам :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:1000лв? Ако взема 400лв ще е добре.... Здрави са само скоростите и левия преден амортисьор... също интериора и дебитомера..джантите ги пиша бегали.. Бяха със страхотни гуми 195/55/15 Пирели (тоя размер са яко цифра). Здрави има 2 стопа и 5та врата. Удара беше много силен, въртях се много и накрая излетях в един двор, а левия ми фар го намериха на 300м от колата на съседна улица... Двигателя е със скъсани ремък и потрошени ролки.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Вече 25 дни още не мога да се движа нормално и едва дишам, но да жива съм...и то заради миг невнимание от страна на ДРУГИЯ водач! Ще го съдя до дупка!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:SokOtPraskova написа:Вече 25 дни още не мога да се движа нормално и едва дишам, но да жива съм...и то заради миг невнимание от страна на ДРУГИЯ водач! Ще го съдя до дупка!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Урада е отпред отдясно, почти челно. Добре, че удари дясната ми страна, иначе не ми се мисли. Другият водач, който впрочем беше някакъв чичка е много зле. Все още е неадекватен и целия е потрошен. И все пак продължавам да го виня за всичко...а сега и дело ще има (за определяне н а вина, защото някой решил да отреже знака на бул. Пушкин че съм с предимство точно на тази пресечка от която той ми излиза отдясно). Абе.. Весела Коледа (засега) пък ще го мислим. Даже вече не ме е яд..халал да са им мойте криви джанти...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар