Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте програма за съживяване на харддиск.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте програма за съживяване на харддиск.

Трябва ми някаква програма с която да спася файловете от един харддиск.Разделен е на две.Проблема е ,че не мидава да отворя D устройството ,а иска да го форматирам.Информацията която е в Д ми е ценна и затова искам да я въвзстановя.Рових в замунда ама не знам какво да използвам.Препоръчаха ми нещо от рода на:DATA Recovery или HDD Recovery.Предварително благодаря на отзовалите се.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

И Аз имах подобен проблем преди време, въпреки многодневните ми мъки , не можах да спася нищо.Успех!

Коментар

VESKO_SZ написа:
      И Аз имах подобен проблем преди време, въпреки многодневните ми мъки , не можах да спася нищо.Успех!
      Това определено не ме удовлетворява.

Коментар

GET DATA BACK от дата.бг си дръпни
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е качи го тоя хард на друг кашон с инсталирана оперативна система и отделен хард (не на твоя), да изтеглиш файловете и формат на воля, какво толкова
          НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
          И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

KbH40 написа:
            Е качи го тоя хард на друг кашон с инсталирана оперативна система и отделен хард (не на твоя), да изтеглиш файловете и формат на воля, какво толкова
            Операционната система която е на Ц си работи.Проблема е както писах както по горе ,че не мога да се докопам до Д.МИслиш ли ,че не съм го качвал харда на друга машина?Като го закача е същата бира виждам двата дяла ,но не ми дава да пипам Д.

Коментар

За един час ровичкане из торенти и други подобни не мога да изтегля нищо което би ми свършило работа.В замунда няма нищо което да се ъплоъдва.

Коментар

я виж това дали ще свърши работаhttp://www.hiren.info/pages/bootcdИ ако върши - http://www.kaldata.com/modules.php?m...n=show&id=1175
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Е като не ме слушаш.GET DATA BACK, инсталираш, пускаш, посочваш Д: и чакап там 20-30 мин или повече да ти сканира целия дял.След това всичко ще ти е там, ако харда няма физически проблеми !
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Във всички случаи е трудно да бъде извлечена каквато и да е информация от потребители незнаещи какво правят. Ники, според мен - или се свържи с човек който знае какво прави или следващият път архивирай важната информация на дискове (DVD/CD/BD)...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ето и иснтрукции:http://www.runtime.org/howto_datarecovery.pdf
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много благодарности на колегата emzo единствен който помогна бързо и ефективно.Програмата която препоръча съживи важната информация която вече е копирана.Като гледам колега си от Стара Загора почерпката е от мен.

Коментар

Eeee супер, радвам се, че помогнах.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи днеска ми стана една много гадна работа извинявам се че пиша в тази но моя проблем е почти същия.Така да обясна проблема значи пробле е такъв че харда ми въобще не тръгва не го отчита компютара от каво може да е пробвах и от биоса но въобще не го намира и там дали е изгорял.Значи да обясня след какво не искаше да се вклучва компютара беше включе и и зведнъж ми показа син екран и аз го рестартирах но като го рестартира го ударих доста силно по случайност и от тогава харда не иска да се включа.А иначе харда се върти уж всичко е нарет но не тръгва.Ако можете помогнете.Малко разбъркано го написах но сега съм малко ядосан и затова че баш за нова годиан да се счупи.
                            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Kaто му включиш молекса чуваш ли харда да развъртва ?Ресетни си биоса и виж дали ще го засече.Ако ли не - не можем да ти помогнем дистанционно.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X