Трябва ми някаква програма с която да спася файловете от един харддиск.Разделен е на две.Проблема е ,че не мидава да отворя D устройството ,а иска да го форматирам.Информацията която е в Д ми е ценна и затова искам да я въвзстановя.Рових в замунда ама не знам какво да използвам.Препоръчаха ми нещо от рода на:DATA Recovery или HDD Recovery.Предварително благодаря на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте програма за съживяване на харддиск.
Collapse
X
-
KbH40 написа:Е качи го тоя хард на друг кашон с инсталирана оперативна система и отделен хард (не на твоя), да изтеглиш файловете и формат на воля, какво толковаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
я виж това дали ще свърши работаhttp://www.hiren.info/pages/bootcdИ ако върши - http://www.kaldata.com/modules.php?m...n=show&id=1175Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Във всички случаи е трудно да бъде извлечена каквато и да е информация от потребители незнаещи какво правят. Ники, според мен - или се свържи с човек който знае какво прави или следващият път архивирай важната информация на дискове (DVD/CD/BD)...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Много благодарности на колегата emzo единствен който помогна бързо и ефективно.Програмата която препоръча съживи важната информация която вече е копирана.Като гледам колега си от Стара Загора почерпката е от мен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Значи днеска ми стана една много гадна работа извинявам се че пиша в тази но моя проблем е почти същия.Така да обясна проблема значи пробле е такъв че харда ми въобще не тръгва не го отчита компютара от каво може да е пробвах и от биоса но въобще не го намира и там дали е изгорял.Значи да обясня след какво не искаше да се вклучва компютара беше включе и и зведнъж ми показа син екран и аз го рестартирах но като го рестартира го ударих доста силно по случайност и от тогава харда не иска да се включа.А иначе харда се върти уж всичко е нарет но не тръгва.Ако можете помогнете.Малко разбъркано го написах но сега съм малко ядосан и затова че баш за нова годиан да се счупи.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар