Колеги,т.к. повечето запразняват след малко и вероятно ще тръгнат да пътуват, искам да ви пожелая весело изкарване на Рождество Христово и свята Бъдни вечер!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Весели Коледни празници!
Collapse
X
-
весела коледа и от мен!!!Вальо Златев и той се погрижи за коледа като един дядо Мраз или дядо Коледа / на който както му харесва и както е свикнал / - газта пада със 7 стотинки и след малко като отида до бензиджийницата се надявам да видя цена 0.85 лв. за литър газFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Весело посрещане на всички празници и пожелавам много ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ на ВСИЧКИ !!!!! П.П: И не прекалявайте със салатките !!!!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
donnna написа:весела коледа и от мен!!!Вальо Златев и той се погрижи за коледа като един дядо Мраз или дядо Коледа / на който както му харесва и както е свикнал / - газта пада със 7 стотинки и след малко като отида до бензиджийницата се надявам да видя цена 0.85 лв. за литър газFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ей изтъркули се още една година.Дано следващата бъде по-добра за всички нас и кризата за която тръбят да ни размине.пожелавам си фиатите да не ни се чупят и всеки да може да си позволи ново возило.Бензина да стане 90 стотинки,дизела 95( )минималната заплата 1000 и...айде че се отплеснах.Живот и здраве да има другото е бонус :P
Коментар
-
Весели празници на всички!Желая ви много здраве,щастие и всичко най-хубаво!Поздрави,ЖороFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Явор Митев
Весело посрещане и от мен. Няма нищо по-хубаво от домашното огнище с къкрещият боб, пенливото вино,греяната ракиика и любимият човек до теб.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар