Преди няколко дни се върнах от Египет и си свалих записите от камерата на комп-а.Проблема е,че запис от 1час 30 мин е около 18 GB.Свалих записа с Movie Maker който е към XP-то.Кажете ми как да го намаля до 4.5 GB за да го запиша на 1 диск
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да запиша от касета на DVD?
Collapse
X
-
Колеги, явно повечето изобщо не сте наясно какво ви пита човека Значи - най-лесният начин си е с NERO Express - Избираш, че ще правиш DVD-Video и си готов - останалото е елементарен уизърд. @gendo: AVI е контейнер, divX филмите са също AVI... Ето ти да се образоваш за да не пишеш глупости следващият път: http://en.wikipedia.org/wiki/Audio_Video_InterleaveИ как според теб от Pure DV ще направиш divX и на средно статистически компютър колко време ще отнеме? Как ще си ресайзнеш правилно 768/576 така, че като го пуснеш да не ти излиза на квадрати, ромбове и разни други геометрии??? И последно - защо аджеба не четете??? Колегата пита: КАК да си запише DV на DVD?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Как да запиша от касета на DVD?
NPD написа:Преди няколко дни се върнах от Египет и си свалих записите от камерата на комп-а.Проблема е,че запис от 1час 30 мин е около 18 GB.Свалих записа с Movie Maker който е към XP-то.Кажете ми как да го намаля до 4.5 GB за да го запиша на 1 дискLancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
-
Re: Как да запиша от касета на DVD?
besnija написа:NPD написа:Преди няколко дни се върнах от Египет и си свалих записите от камерата на комп-а.Проблема е,че запис от 1час 30 мин е около 18 GB.Свалих записа с Movie Maker който е към XP-то.Кажете ми как да го намаля до 4.5 GB за да го запиша на 1 диск
Коментар
-
А с този Неро Експрес можеш ли да си правиш менюта ?besnija Мнение Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 3:58 pm Заглавие:Имам такъв порт, но камерата ми е Panasonic и нямам такъв кабел за да се включа към този порт.Кабелите са по 6лв. (в нормалните магазини, щото намерих и за 30лв.)Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:А с този Неро Експрес можеш ли да си правиш менюта ?besnija Мнение Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 3:58 pm Заглавие:Имам такъв порт, но камерата ми е Panasonic и нямам такъв кабел за да се включа към този порт.Кабелите са по 6лв. (в нормалните магазини, щото намерих и за 30лв.)
Коментар
-
Моята камера също е Панасоник.Ще пробвам директно да запиша с Неро да видим дали ще се получи.Ако не ще пробвам с програмата да сваля в друг формат.Иначе за Movie maker с кабел с порт 1394,правиш предварително настроиките за записване и пускаш камерата да върви и програмата автоматично записва на комп-а.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
NPD: С Nero Express е най-лесно и най-бързо, ако не държиш да обработваш каквото и да е. Има възможност за правене на менюта, за избиране на моменти от лентата и/или на предварително направени и подготвени снимки. Ако обаче държиш да правиш обработки, да режеш моменти и изобщо да редактираш филма - най-доброто, но не най-интуитивно е Adobe Premiere. Всичко останало е имитация. Ulead Video Studio (Ако има ново име не го знам) за сметка на това е най-леснотоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар