Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да запиша от касета на DVD?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да запиша от касета на DVD?

Преди няколко дни се върнах от Египет и си свалих записите от камерата на комп-а.Проблема е,че запис от 1час 30 мин е около 18 GB.Свалих записа с Movie Maker който е към XP-то.Кажете ми как да го намаля до 4.5 GB за да го запиша на 1 диск
    COUPE 1.8 16V
    Volvo XC90 T6

http://www.download.bg/index.php?cls=program&id=34223
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

И едно предложение от мен. Не е free, но ако решиш да я ползвашще ти дам serial. 10MB e.MPEG Video Wizard DVDhttp://www.womble.com/
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

проблема ти е ,че когато си свалял от камерата си направил филмчето в (A.V.I.), а не в avi(divX).от там ти идват 18 гиги.просто си свали отново филма,но този път го направи WMV.уиндоуския видео формат.

Коментар

Колеги, явно повечето изобщо не сте наясно какво ви пита човека Значи - най-лесният начин си е с NERO Express - Избираш, че ще правиш DVD-Video и си готов - останалото е елементарен уизърд. @gendo: AVI е контейнер, divX филмите са също AVI... Ето ти да се образоваш за да не пишеш глупости следващият път: http://en.wikipedia.org/wiki/Audio_Video_InterleaveИ как според теб от Pure DV ще направиш divX и на средно статистически компютър колко време ще отнеме? Как ще си ресайзнеш правилно 768/576 така, че като го пуснеш да не ти излиза на квадрати, ромбове и разни други геометрии??? И последно - защо аджеба не четете??? Колегата пита: КАК да си запише DV на DVD?
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: Как да запиша от касета на DVD?

NPD написа:
            Преди няколко дни се върнах от Египет и си свалих записите от камерата на комп-а.Проблема е,че запис от 1час 30 мин е около 18 GB.Свалих записа с Movie Maker който е към XP-то.Кажете ми как да го намаля до 4.5 GB за да го запиша на 1 диск
            Как свали записите от касета на компютъра ,че и аз се пробвах но не успях
            Lancia Kappa 2.0 20V
            БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

Re: Как да запиша от касета на DVD?

besnija написа:
              NPD написа:
              Как свали записите от касета на компютъра ,че и аз се пробвах но не успях
              ако нямаш firewire 1394 port. няма да направиш нищо.

Коментар

Имам такъв порт, но камерата ми е Panasonic и нямам такъв кабел за да се включа към този порт.
                Lancia Kappa 2.0 20V
                БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

А с този Неро Експрес можеш ли да си правиш менюта ?besnija Мнение Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 3:58 pm Заглавие:Имам такъв порт, но камерата ми е Panasonic и нямам такъв кабел за да се включа към този порт.Кабелите са по 6лв. (в нормалните магазини, щото намерих и за 30лв.)
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                    А с този Неро Експрес можеш ли да си правиш менюта ?besnija Мнение Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 3:58 pm Заглавие:Имам такъв порт, но камерата ми е Panasonic и нямам такъв кабел за да се включа към този порт.Кабелите са по 6лв. (в нормалните магазини, щото намерих и за 30лв.)
                    моя го купих от Мултирама за 15 лв.а двд с меню си правя с ConvertXtoDVD .много е елементарна на използване :D .

Коментар

trace написа:
                      А с този Неро Експрес можеш ли да си правиш менюта ?
                      Можеш да правиш, а можеш и да не правиш... :D Може! Наистина е лесна за работа.Към NPD: Откажи се от Movie Maker, ако държиш на качеството.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Моята камера също е Панасоник.Ще пробвам директно да запиша с Неро да видим дали ще се получи.Ако не ще пробвам с програмата да сваля в друг формат.Иначе за Movie maker с кабел с порт 1394,правиш предварително настроиките за записване и пускаш камерата да върви и програмата автоматично записва на комп-а.
                        COUPE 1.8 16V
                        Volvo XC90 T6

Коментар

NPD: С Nero Express е най-лесно и най-бързо, ако не държиш да обработваш каквото и да е. Има възможност за правене на менюта, за избиране на моменти от лентата и/или на предварително направени и подготвени снимки. Ако обаче държиш да правиш обработки, да режеш моменти и изобщо да редактираш филма - най-доброто, но не най-интуитивно е Adobe Premiere. Всичко останало е имитация. Ulead Video Studio (Ако има ново име не го знам) за сметка на това е най-лесното
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                            ... Ако обаче държиш да правиш обработки, да режеш моменти и изобщо да редактираш филма - най-доброто, но не най-интуитивно е Adobe Premiere. Всичко останало е имитация...
                            Е хайде силни думи! Дали Sony Vegas е имитация?
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                            X