Всеки ще купува подараци за различни близки хора! А с какво мислите да поглезите себе си за Коледа или по-специално любовницата (колата де ) - някой ксенон кит или може би DVD player , споделете....
И веднага се включвам: Мисля да и подаря или ксенони или Brembo® MAX Performance (нарязаните) А лично за себе си, най-вероятно някоя дрешка и останалото по заведенията :P
Ами какво да ви кажа...Изчукване, боя и части (след като ме удариха малко преди Коледа) са само 1000 левамасълце за смяна и филтърчета... От това по-хубав подарък едва ли ще получи някоя от вашите
Ами какво да ви кажа...Изчукване, боя и части (след като ме удариха малко преди Коледа) са само 1000 левамасълце за смяна и филтърчета... От това по-хубав подарък едва ли ще получи някоя от вашите
За жалост и при мен се налага да и правя такъв подарък, но за щастие ще е по-скромен. Обаче най-вероятно ще е за 8-ми Март, защото и викам любовницата (гълта пари повече от гаджето) Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
И аз моя подарък си го направих вече малко преди РД. Така като гледам финансовото си състояние след купуването му - ще ми е за поне две-три коледи и НГ-та напред.
Успял мъж е този,който изкарва повече,отколкото харчи жена му!!!!
Още сам млад за да нося по две дини под една мишница, ама пък и с двете си е кеф Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
PASSARELLA написа:
И аз моя подарък си го направих вече малко преди РД. Така като гледам финансовото си състояние след купуването му - ще ми е за поне две-три коледи и НГ-та напред.
Коментар