Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво ще си подари за Коледа :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата смятаме да я ощастливим с железни джанти и зимни гуми , а пък за мен ако Дядо Коледа ми остави под елхата дъно процесор и видеокарта хич няма да му се разсърдя , ама шансовете за това са минимални
    Brava 1.6 ELX

Коментар

хаха, колеги аз на моята й подарявам, сегменти, лагери, ще и подстрижа главата , свещи, масла, ангренажи, простотии, баси, аз на себе си не си правя такова подаръци пп а след като отново е в бързата лента и фарове от Мареа, най-накрая
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

мойто ще намаже ново ароматизаторче, Дядо Коледа само толкова отпуска ,всичко друго нужно си има :D
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

За първи път се вълнувам толкова много преди Коледа, по простата причина, че за първи път успях да отделя необходимите средства през годината и да купя на родители ми билети за Хунгароринг 2009. И двамата са невероятни фенове на Ферари и Формула 1, като вманиачеността на майка ми (да, на майка ми) не рядко граничи с момента лудост. Гледат се абсолютно всички тренировки и квалификации незаивисмо от колко часа са и след това се свалят на торенти и записват на дискове, че да има какво да се гледа през студените зимни вечери, когато Формула 1 няма :D. И всичко това гарнирано с тонове списания Формула, отново всички закупени от майка ми. И така, мисля, че добивате лека представа за желанието, което са имали през години да отидат поне в Турция, но все не успяваха, а сега съм на 2 дена разстояние от момента, в който ще им подаря заветния гифт ваучер, който от Октомври месец седи прилежно скрит в жабката на колата

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

i4kin написа:
            Аз вече направих своя подарък..Годишна винетка за 2009..
            Това е и моя подарък Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

sim4ata написа:
              i4kin написа:
              Успял мъж е този,който изкарва повече,отколкото харчи жена му!!!!
              Още сам млад за да нося по две дини под една мишница, ама пък и с двете си е кеф Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
              PASSARELLA написа:
              И аз моя подарък си го направих вече малко преди РД. Така като гледам финансовото си състояние след купуването му - ще ми е за поне две-три коледи и НГ-та напред.
              А той е....
              виж му подписа
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

i4kin написа:
                van_dal написа:
                За моята кола цялата година беше коледа над 3000 съм вложил по нея, последно и направих подарък АБС.
                Колега като каза АБС..в какво се изразява цялата операция и колко ти струваше..че и аз няма АБС..пък се замислям да слагам!!
                А не аз си имам системата, просто ми беше изгорял модула и си взех здрав АБС, та то си беше подарък за колата, защото може и без него да върви, ама сейфти фърст :D На твоята едва ли ще успееш да сложиш АБС, защото са много неща и ще ти излезе много скъпо, поне 1000лв.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Май повечето пазат подаръците си в тайна Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

gendo написа:
                    i4kin написа:
                    Аз вече направих своя подарък..Годишна винетка за 2009..
                    Това е и моя подарък Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Още един в клуба с винетките... Иначе миналата седмица две нови зимни гуми (понеже в Пазарджик зимата не е много люта и затова две) ,спойлер за петата врата и малко масалце...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

sim4ata написа:
                      Май повечето пазат подаръците си в тайна Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                      Или проста са решели да не правят подараци на фиатките защото не заслужават.Аз на моята съм и подарил задни накладки и престъргване на барабаните това е за новата година.А за миналата получи доста повече подаръци затова за тази по-малко само да не ме чуе, че приказвам така че ще почне да не ме смуша .
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Мноо ме слуша Фиатката и получи преди два дни спортни пружини!

Коментар

Аз й подарих това:http://www.prestigio.bg/products/GPS.../GeoVision-450 :D
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Аз си подарих ето това:http://technomarket.bg/product_detai...7780Супер доволен от ТВ-то.Весели Празници на всички!НАЗДРАВЕ!

Коментар

Аз си подарих нов часовник - Citizen; Ункално съчетание между елегантност и ежедневие. За другите - нищо! Надявам се след Нова Година да успея да си "подаря" чисто нова кола...
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Следва малко :Скоро търсих подарък за рожден ден.Обикалям аз да търся някакво плюшено нещо и отивам на пазара като влизам в първия по-мизерен магазин,с надеждата цените да са народни.Под 30 лева няма нищо свястно.торбичка за подарък още 2 лева,опаковане не предлагат.Викам си бре тея са се самозабравили.Влизам във следващия -пак същата работа но има подаръчно опаковане-около 4 лева. Бре(пак) много съм обеднял нещо,с под 4о лева не мога да оставя,ще ме е срам да отида на рд-то.Накрая взех кожено портмоне за същите пари.Днес с един приятел се моткаме и той вика,чакай да взема коледен подарък за еди-кой си.При което влизаме в някакъв супер лъскав и луксозен магазин.Мама ме е учила в магазини дето няма цени да не влизам,щото 100% не са ми по джоба.Влизаме и ни почват-добър ден с какво да ви помогна,как да ви услужа.Мисля си ей сега ще ни оберът.А нещата-коледни сувенири -много вид имаха и без етикети.Той избира нещо и моли да му го опаковат.На мен вече ми се привижда как ще му обявят,че това са едва ли не дизайнерски стоки и как ще му обявят поне 80 лева.подаръка с подаръчното опаковане,при това придоби супер вид-22 лева. 22 ЛЕВА!!!На пазара за почти двойна цена лъхаше на евтинджос-нямам думи просто.....

Коментар

Working...
                                X