Колата смятаме да я ощастливим с железни джанти и зимни гуми , а пък за мен ако Дядо Коледа ми остави под елхата дъно процесор и видеокарта хич няма да му се разсърдя , ама шансовете за това са минимални
хаха, колеги аз на моята й подарявам, сегменти, лагери, ще и подстрижа главата , свещи, масла, ангренажи, простотии, баси, аз на себе си не си правя такова подаръци пп а след като отново е в бързата лента и фарове от Мареа, най-накрая
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
За първи път се вълнувам толкова много преди Коледа, по простата причина, че за първи път успях да отделя необходимите средства през годината и да купя на родители ми билети за Хунгароринг 2009. И двамата са невероятни фенове на Ферари и Формула 1, като вманиачеността на майка ми (да, на майка ми) не рядко граничи с момента лудост. Гледат се абсолютно всички тренировки и квалификации незаивисмо от колко часа са и след това се свалят на торенти и записват на дискове, че да има какво да се гледа през студените зимни вечери, когато Формула 1 няма :D. И всичко това гарнирано с тонове списания Формула, отново всички закупени от майка ми. И така, мисля, че добивате лека представа за желанието, което са имали през години да отидат поне в Турция, но все не успяваха, а сега съм на 2 дена разстояние от момента, в който ще им подаря заветния гифт ваучер, който от Октомври месец седи прилежно скрит в жабката на колата
Успял мъж е този,който изкарва повече,отколкото харчи жена му!!!!
Още сам млад за да нося по две дини под една мишница, ама пък и с двете си е кеф Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
PASSARELLA написа:
И аз моя подарък си го направих вече малко преди РД. Така като гледам финансовото си състояние след купуването му - ще ми е за поне две-три коледи и НГ-та напред.
А той е....
виж му подписа
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
За моята кола цялата година беше коледа над 3000 съм вложил по нея, последно и направих подарък АБС.
Колега като каза АБС..в какво се изразява цялата операция и колко ти струваше..че и аз няма АБС..пък се замислям да слагам!!
А не аз си имам системата, просто ми беше изгорял модула и си взех здрав АБС, та то си беше подарък за колата, защото може и без него да върви, ама сейфти фърст :D На твоята едва ли ще успееш да сложиш АБС, защото са много неща и ще ти излезе много скъпо, поне 1000лв.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Аз вече направих своя подарък..Годишна винетка за 2009..
Това е и моя подарък Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Още един в клуба с винетките... Иначе миналата седмица две нови зимни гуми (понеже в Пазарджик зимата не е много люта и затова две) ,спойлер за петата врата и малко масалце...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Май повечето пазат подаръците си в тайна Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Или проста са решели да не правят подараци на фиатките защото не заслужават.Аз на моята съм и подарил задни накладки и престъргване на барабаните това е за новата година.А за миналата получи доста повече подаръци затова за тази по-малко само да не ме чуе, че приказвам така че ще почне да не ме смуша .
Аз си подарих нов часовник - Citizen; Ункално съчетание между елегантност и ежедневие. За другите - нищо! Надявам се след Нова Година да успея да си "подаря" чисто нова кола...
Следва малко :Скоро търсих подарък за рожден ден.Обикалям аз да търся някакво плюшено нещо и отивам на пазара като влизам в първия по-мизерен магазин,с надеждата цените да са народни.Под 30 лева няма нищо свястно.торбичка за подарък още 2 лева,опаковане не предлагат.Викам си бре тея са се самозабравили.Влизам във следващия -пак същата работа но има подаръчно опаковане-около 4 лева. Бре(пак) много съм обеднял нещо,с под 4о лева не мога да оставя,ще ме е срам да отида на рд-то.Накрая взех кожено портмоне за същите пари.Днес с един приятел се моткаме и той вика,чакай да взема коледен подарък за еди-кой си.При което влизаме в някакъв супер лъскав и луксозен магазин.Мама ме е учила в магазини дето няма цени да не влизам,щото 100% не са ми по джоба.Влизаме и ни почват-добър ден с какво да ви помогна,как да ви услужа.Мисля си ей сега ще ни оберът.А нещата-коледни сувенири -много вид имаха и без етикети.Той избира нещо и моли да му го опаковат.На мен вече ми се привижда как ще му обявят,че това са едва ли не дизайнерски стоки и как ще му обявят поне 80 лева.подаръка с подаръчното опаковане,при това придоби супер вид-22 лева. 22 ЛЕВА!!!На пазара за почти двойна цена лъхаше на евтинджос-нямам думи просто.....
Коментар