Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АКТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АКТ

искам да попитам ,че съм малко завеян... наскоро ми писаха акт защото ми изгоря крушката на късите светлини през тъмната част от денонощието и аз нямах резервна да я сменя ... както и да е не ме спряха от движение но акта е факт...въпроса ми е за такъв вид акт дали взимат и въобще взимат ли синия картон с точките? (простете моето невежество) питам защото вчера вадих книжката да я показвам на 1 приятел и ОМГ картона го няма ...
    Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

И ОМГ взимат го! Подлогът в изречението се пише с пълен член !!!
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Вече взимат всичко. Пак добре че акта за раждане не са ти взели Добре де толкова ли нямаше 10 лева
      НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
      И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

само глоба:
        Чл. 179. (1) (Предишен текст на чл. 179 - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба от 50 до 150 лв.:4. който управлява технически неизправно моторно превозно средство, на което поради характера на неизправността е забранено движението по пътя, включително и до място за нейното отстраняване;
        10 лева за какво? подкуп???? После... Не на корупцията, кви били корумпирани.... корупцията винаги има две страни. баси
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

и последно вземат ли го или не ?!?

Коментар

Е колега, я се замисли малко! Като не даде 10 лева и после си плати глобата от 50 лева къде отиват тия пари?!Нито се ремонтират пътищата и дори да се направи не го изпълняват качествено, а просто отбиват номера... Нито разширяват пътищната мрежа!Да не говориме че ни скъсват задниците от винетки, данъци, такси и други щуротии!А най-малоумното от цялата тази схема е че като съвестен гражданин ти пълниш гушата на един избран на пост, който храниш без да ти се отблагодарява...С две думи получава се една стара поговорка "Храни куче да те лае"! Абе един парадокс отвсякъде...Лично мнение!
            НЕ КЛИКВАЙ ТУК!

Коментар

за кво ми разваляте темата е ... няма да дам пари за подкуп дори да ми вземат и къщата и жената !!! сега доволни ли сте просто напишете дали вземат картона или не

Коментар

Взимат го! Още crush ти е отговорил!
                F31 BMW 320d

Коментар

Аз и по-горе ти бях написа, че пишат ли ти акт взимат талона...
                  НЕ КЛИКВАЙ ТУК!

Коментар

Zlatev написа:
                    за кво ми разваляте темата е ... няма да дам пари за подкуп дори да ми вземат и къщата и жената !!! сега доволни ли сте просто напишете дали вземат картона или не
                    ам коментарът не беше за теб.Не го вземат, само глоба от 50-150 кинта.

Коментар

ele написа:
                      само глоба:
                      Чл. 179. (1) (Предишен текст на чл. 179 - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба от 50 до 150 лв.:4. който управлява технически неизправно моторно превозно средство, на което поради характера на неизправността е забранено движението по пътя, включително и до място за нейното отстраняване;
                      10 лева за какво? подкуп???? После... Не на корупцията, кви били корумпирани.... корупцията винаги има две страни. баси
                      перфектна си ...за митничарка :D
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Къде пише, че вземат талона? АКо ти вземат талона, не можеш да управляваш - на какво основание ще ти вземат талона? Оня ден глобила вуйчо ми във Варна за минаване на червено, написали акт и му казали къде да го плати във Варна. Никакъв талон не са му вземали, нищо че за минаване на червено се вземат точки!

Коментар

ооо мерси много значи трябва да си платя акта за да си взема картона така ли ? акта ми излезе на 06.12. значи към 10.01.09 трябва да отида до районното с пачка 2-левки и да дарявам...

Коментар

Ти от кога имаш книжка чедо?
                            ele написа:
                            Къде пише, че вземат талона? АКо ти вземат талона, не можеш да управляваш - на какво основание ще ти вземат талона? Оня ден глобила вуйчо ми във Варна за минаване на червено, написали акт и му казали къде да го плати във Варна. Никакъв талон не са му вземали, нищо че за минаване на червено се вземат точки!
                            А ти? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

PASSARELLA написа:
                              Ти от кога имаш книжка чедо?
                              ele написа:
                              А ти? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              отдавна, но не са ме глобявали.... да, вярно е, че се взема талона, което в никакъв лучай не отменя невзетия талон на вуйчо ми.

Коментар

Working...
                              X