дайте съвет каква тапицерия да си купя за седалките на колата... за Коледа, за Нова година, евентуално за Иванов ден чувам добри думи за някакви Пловдивски...някой колега от Бургас да ми каже от къде... днес ходих до битака, щото ми казаха, че там имало, ама избора е малък, а от това което ми хареса нямаше синьо-черно, като за Синята птица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тапицерия.....
Collapse
X
-
bubachko
Аз много исках (а и такъв ми беше замисала при вътрешния ремонт) плюшени бежови, жълтеникакви, сивкави.... бе да са едноцветни и да са по-тежки, а не от някоя драперия и да са цели, а не само кат потник. Но уви, само на едно място видая такива, които да покриват изискваниятами, но за 80 пари... Направо позеленях от яд, нямаше просто как всичко да е идеално.... И сега обмислям варианта да си шия сам, само да намеря подходящ плат, който да не се протърка след една година...
-
Re: Тапицерия.....
donnna написа:дайте съвет каква тапицерия да си купя за седалките на колата... за Коледа, за Нова година, евентуално за Иванов ден чувам добри думи за някакви Пловдивски...някой колега от Бургас да ми каже от къде... днес ходих до битака, щото ми казаха, че там имало, ама избора е малък, а от това което ми хареса нямаше синьо-черно, като за Синята птицаBrava 1.6 ELX
Коментар
-
От краставицата като завиеш надолу към Мърфито в пьрвата кооперация има едно малко магазинче за аксесоари. Шурито си купи за голфа и сега смятям и аз да си взимам кожена за около 65-70лв намен поне ми харесват много мини да ги видиш може и да ти харесатFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
Иначе в село Медово има добри тапицери.От краставицата като завиеш надолу към Мърфито в пьрвата кооперация има едно малко магазинче за аксесоари. Шурито си купи за голфа и сега смятям и аз да си взимам кожена за около 65-70лв намен поне ми харесват много мини да ги видиш може и да ти харесатFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
BEX---GT написа:по-добре си намери салон втора ръка, запазен, има предостатъчно...или отиди на тапицер, окол 300-400лв за седалките само, но поне ще е както трябва и ще е красивоFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
тапицерия
и аз днес гледах да сменя старите че са на изживяване търсех нещо по здраво но все тънки и шарени трябва някакви смного скъпи зада са хубави ама като се сетя че сина ще им разкаже итрата бързо и не мисе дават много пари ще питам тапицер колко ще ми вземе да ги ушие имам мознат продава на едро и дребно дамаски в 4-5 склада има добри може и да не са плющени чак да са едноцветни само има едни където шият в София някъде миналата година им се обаждах ама за Пунтото нямаха 1+1 цели и 2+1 на парчета
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Колега ключар , пиши колко ще ти иска човека donnna , няма ли да сложиш някоя снимка да видим как еFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар