Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тапицерия.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тапицерия.....

дайте съвет каква тапицерия да си купя за седалките на колата... за Коледа, за Нова година, евентуално за Иванов ден чувам добри думи за някакви Пловдивски...някой колега от Бургас да ми каже от къде... днес ходих до битака, щото ми казаха, че там имало, ама избора е малък, а от това което ми хареса нямаше синьо-черно, като за Синята птица
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Аз много исках (а и такъв ми беше замисала при вътрешния ремонт) плюшени бежови, жълтеникакви, сивкави.... бе да са едноцветни и да са по-тежки, а не от някоя драперия и да са цели, а не само кат потник. Но уви, само на едно място видая такива, които да покриват изискваниятами, но за 80 пари... Направо позеленях от яд, нямаше просто как всичко да е идеално.... И сега обмислям варианта да си шия сам, само да намеря подходящ плат, който да не се протърка след една година...

Коментар

Никаква! Каквато и да сложиш все стои гадно,набръчкано с 2 думи отвратително.

Коментар

Re: Тапицерия.....

donnna написа:
        дайте съвет каква тапицерия да си купя за седалките на колата... за Коледа, за Нова година, евентуално за Иванов ден чувам добри думи за някакви Пловдивски...някой колега от Бургас да ми каже от къде... днес ходих до битака, щото ми казаха, че там имало, ама избора е малък, а от това което ми хареса нямаше синьо-черно, като за Синята птица
        Над свободния срещу Фолксваген май точно се падаше Томатекс - магазина за дамаските. Там май е най-голям избора на дамските в Бургас. Иначе в село Медово има добри тапицери.
        Brava 1.6 ELX

Коментар

От краставицата като завиеш надолу към Мърфито в пьрвата кооперация има едно малко магазинче за аксесоари. Шурито си купи за голфа и сега смятям и аз да си взимам кожена за около 65-70лв намен поне ми харесват много мини да ги видиш може и да ти харесат
          FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Иначе в село Медово има добри тапицери.
            баси, къде ме прати в айтоския балкан...
            От краставицата като завиеш надолу към Мърфито в пьрвата кооперация има едно малко магазинче за аксесоари. Шурито си купи за голфа и сега смятям и аз да си взимам кожена за около 65-70лв намен поне ми харесват много мини да ги видиш може и да ти харесат
            туй не го знам като магазин, ама ше го наобиколя, мерси...

Коментар

по-добре си намери салон втора ръка, запазен, има предостатъчно...или отиди на тапицер, окол 300-400лв за седалките само, но поне ще е както трябва и ще е красиво
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                по-добре си намери салон втора ръка, запазен, има предостатъчно...или отиди на тапицер, окол 300-400лв за седалките само, но поне ще е както трябва и ще е красиво
                300-400 лева ?!?!???!? мчи то туй си е цяло Пунто

Коментар

Колега купи си една съвсем обикновенна тапицерия и я сложи хубаво.
                  Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

дядо Коледа ми донесе тапицерия

Коментар

хехе, честито, със здраве да си я търкаш
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

тапицерия

и аз днес гледах да сменя старите че са на изживяване търсех нещо по здраво но все тънки и шарени трябва някакви смного скъпи зада са хубави ама като се сетя че сина ще им разкаже итрата бързо и не мисе дават много пари ще питам тапицер колко ще ми вземе да ги ушие имам мознат продава на едро и дребно дамаски в 4-5 склада има добри може и да не са плющени чак да са едноцветни само има едни където шият в София някъде миналата година им се обаждах ама за Пунтото нямаха 1+1 цели и 2+1 на парчета
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ключар и тапицер.Може пък да си ги направите услуга за услуга :D

Коментар

Колега ключар , пиши колко ще ти иска човека donnna , няма ли да сложиш някоя снимка да видим как е
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              Колега ключар , пиши колко ще ти иска човека donnna , няма ли да сложиш някоя снимка да видим как е
                              мани - бегай, Синята птица е в немилост - остави ме! не искаше да запали вчера! снощи съм се прибирал с градския транспорт...много я изнежих аз, многооо... вечер ще ми спи в отопляем гараж... вътре колата ми е кочина, след прибирането ми от Русе след коледата... солети, баници, кисело мляко, кал, слама... имам три жени - благоверната и двете щерки - ос..ха я... сега през почивните дни ще я измия външно, вътрешно, прахосмукачка и... и чак тогава новата тапицерия че и нов ароматизатор тип "борче" съм й купил - маракуя ли беше кво не помня вече - като я накипря ше я снимам...

Коментар

Working...
                              X