Отварям темата - гледам половината мнения на ele. Мисля си: офффффффффффффффф. После гледам това:
Като гледам много добре си запознат с обстановката в дискотеките в студентски град... да не си ходил случайно...? И сега малко по темата. Преди когато нямаше толкова много дискотеки в ст.град, купоните в общежитията бяха мнооого повече от сега. А лично аз колко софиянци познавам, които идват всяка седмица в ст. град.... И все пак това е квартал като всеки друг. Вярно е, че за 4-5 години толкова много блокчета и заведения се построиха, че скоро няма да има от къде да се върви, но то общо взето навсякъде в София е така. Протеста на студентите наистина и според мен е безсмислен, а и ако искаха истински протест нямаше да празнуват на 8-и, 3 дни след убийството на Стоян Балтов. Пак казвам пълни глупости са това, че софиянци идвали в дискотеките в квартала и не трябвало да е така - всеки ще си ходи където си иска. Също така не виждам разликата студент ли е убил момчето или не? Дали е бил от София или от Стара Загора примерно също е без значение. Това, за съжаление можеше да се случи на всякъде и на всеки. Такава ни е държавата.
westdogg написа:
Коментар