Гледа ли някой преди малко Репортерите... Направо избеснях като го гледах и тотално незнам вече какво искат да стане там. Както винаги по стара индианска традиция - след като стане нещо сериозно народа се надига, но в момента след този репортаж не знам за какво протестират и какво искат. Слушах ги, беснях си и си признавам, за първи път ми се искаше да зашлевя телевизора от яд! Искали да затворят заведенията, трябвало да се учи там. На фона на всичките пияни и купонясващи по стаите, и кадрите с откровенно незачитане на правилата и закона... Обвиняват охранителите че не се интересували какво става извън заведенията. Отделно всички знаем какво е положението и колко се спазва вътрешния ред по общежитията. Един от тези смешници броил колко коли били софийски, колко народ по дискотеките били софиянци и "паразитирали" по студентките, и трябвало да бъдат изгонени. Явно искат да са си сами там. Ми добре. Нека затворят заведенията, да спазват правилника за вътрешния ред по блоковете, ама и да турят 2 реда бодллива тел и да ги ограничат в резерват като толкова протестират и им знае устата... защото ако стане това със заведенията ще плъзнат по София... Ако ги заставят да спазват правилата, ако започне някой да го води на отчет колко от тях излизат по дискотеките при софиянците ще се надигнат да протестират, че им се ограничават правата или кой знае какво...Спирам до тук, защото има вече една много обширна тема по въпроса за софиянците и провинцията, а не ми е това целта. Просто съм бесен... Как може да има такова двуличие...
edit: Оправих няколко правописни и стилистични грешки, че от нервите бях писал като с изтръпналия ми ляв крак Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
![Evil or Very Mad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_evil.gif)
Коментар