От доста време се каня да питам, колко от вас са си виждали съседните номера на регистрационите табели? Става дума да са същите буквучки +/- 1, мосля това е брояча. Аз лично съм виждал моя номер само ве с В (аз съм със С) тук във Варна, а в София съм виждал пак като моя номер, само че с различни крайни букви, като колата беше на мацка и беше черно Типо . Истинския съседен номер съм виждал преди години. Нашия стар верен другар, зеления Моско беше АА-5688, а в квартала малко по-нагоре живееше друг Моско, само че оранжев (или бил някога червен?!) с номер АА-5687 :D . Незнам, може да е детско някакси, ма много се кефа като видя някой подобен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас са си виждали съседните номера?!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
На моята кола не съм виждала, но един ден се сбърках направо - така се шашнах. Брат ми също кара Браво (с тся разлика че не е счупено като мойто, още си го кара човека като пич) та..регистрацията му е с цифри СА 2857 (последните букви не ги знам). Та гледам на съседната улуца тъмно синьо Браво ГТ с регистрация СА 2857 (някакви букви) и си викам: Тоя па полудя ли защо си паркира колата на 2 улици под нас...прибирам се вкъщи гледам хоп колата м у пред нас.. Викам да бе, от къде мина тоя? Връщам се до съседната улица, няма я оная кола (викам той е бил ама от къде е минал - то няма друг път освен по този по който аз минавах). Питам го брат ми от къде е минал - той ми каза че съм се побъркала. На другия ден излизам от нас, минавам по улицата - гледам пак "брат ми" паркирал на съседната улица.. Викам си : Е, не! Тоя нарочно ме прави на луда! Прибирам се да си взема ключовете че си ги бях забравила и гледам на брат ми колата пак пред нас.. Викам тоя съвсем ме побърка. Пак го питам, пак ми вика, че съм луда.. Накрая го хванах да му показвам къде е уж "паркирал", гледаме няма никаква кола там.. Е директно полудях! Накрая я снимах и съзрях, че само крайните букви са различни. Колата същата, цвета същия, емблеми, табелки едно към едно... Егати мал шанса!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
В духа на темата - малко офтопик да вкарам - една весела история да ви споделя: След лятната среща на форума, аз и колежката ju с още едни девойки отидохме на Рилския манастир, и паркирахме там нагоре по улицата след манастира. Паркирах аз, а колежката - през кола след мен. Отиваме, разглеждаме, тъпчем се с мекици, и решаваме да си ходим. Тръгваме към колите, и вече си викаме "Айде бе, къде паркирахме, не стиганхме ли вече....", при което аз виждам една Брава 1:1 с моята. И казвам "Ето бе, стигнахме, ето я мойта кола." И вече сме на 1 метър от тази Брава, а в този момент колежката ju се оглежда за нейната кола.... и нали знаете какво е чувството ако не си видите колата там където очаквате да я видите? Леко шаш и паника. Мисля че имаше и нещо от сорта на "А моята кола тогава къде е !?!?!?". Вече бях започнал и аз да се чудя какво става, когато на калника на онази Брава забелязах надпис "1.6 100". И съответното успокоение "Спокойно, тая не е мойта, продължаваме да вървим." Иначе в някаква тема бях постнал 1 снимка, случайно бях паркирал до едно Браво, със същите цифри като моите, но с други букви. Наскоро пак го виждах по улиците.
Коментар
-
Една от служебните коли е със същия номер като моята, и някой колега я паркирал до мен. Излизам на терасата и гледам две коли с еднакви номера една до друга, едната моята . Втрещих се, щото реших че колегите са ми свалили номера и са го забили на баничарката - правили са го и преди, ама видах последните букви и се успокоих .Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
И аз малко извън темата.Колкото и да не ви се вярва, дори и на мен не ми се вярва, ама това ми е първия автомобил, на който въобще не си знам регистрационния номер.Ей сега ако не го видя в талона не мога да си напиша рег. номер.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз съм виждал моя номер + 2 в цифрите Беше няква баничарка :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
maiska
Хехе, аз пък видях моя номер **9628** на друга форумска кола На снимките от срещите във Варна съм я виждала - едно към едно с мойта, и цвят и всичко, само дето регистацията и е варненска.Питах колегите от Варна на кой е тая кола, обаче никой не можа да ми каже... Дано сега прочете и си признае Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар