е аз нямам кола,но пък за сметка на това само как мранкам на моя за "банята на колата" не е истина Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 кой ли ден ще ме свали от колата и да си шпоря пеш или да си гоня реисовете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко време карате колата без баня?
Collapse
X
-
Онзи ден за пръв път си обърках колата. Към 9 вечерта, по тъмно, бях паркирал пред Централна гара, излизам и си викам "Е***, то дори номера ми не се вижда... Но смътно зървам някакво 3... А, това не е Фичо?!?!?!?!?! Олекна ми, погледнах в ляво, видях му антенката и отивам при него. Е, онзи другия, самозванецът, беше по-мръсен.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
През седмица-две.Преди в месеца веднъж я карах да я мият , че тук стана 8 лв(кожодери) едно миене и ми се виждаше безмислено да ги харча толкова глупаво всяка седмица и я карах веднъж в месеца,но сега намерих едно място при нашите братя роми кадето за 4 кинта я правят лъскач и съм там почти всяка седмица----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Ъъъъъм, наистина ли токова се интересувате колко и къде я мия? Ами добре - да започнем тогава! 19-годишна сладуранка ми е Живка - момиче е и трябва да е чистичка и приятна!Та:- за това, което останалите виждат:За външно измиване - нямам някакъв определен период - когато преценя, че е мръсна и има смисъл да я мия! (Щото обикновено след това завалява непременно) За вътрешно почистване - пак когато преценя, че е станала голяма мизерия! + смяната на ароматизатора (със смрад на папая) - за това, което за мен е важно:За измиване на двигателя и двигателното отделение - два пъти годишно - напролет и наесен (обикновено за националните форумски сбирки) За измиване отдолу дъното - веднъж годишно - напролет, за да се отмие лугата и калта от зимата и да се елиминират те като фактор за корозия!За измиване на подкалниците - веднъж годишно - напролет, като се свалят гумите една по една и всеки подкалник поотделно се измива с моточистител и пароструйката и нацяло се отстранят всякакви остатъци от луга и кал!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар