Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко време карате колата без баня?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е аз нямам кола,но пък за сметка на това само как мранкам на моя за "банята на колата" не е истина Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 кой ли ден ще ме свали от колата и да си шпоря пеш или да си гоня реисовете
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Лятото всяка седмица минимум веднъж, а зимата не я мия.Чак напролет.

Коментар

Не карам без да съм се къпала :D Иначе като имах кола я карах на няколко седмици веднъж
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

в седмицата поне веднъж ,а ако много ме мързи и по 2 пъти я водя да я мият а фията да мухляса дано :D
          фиатче Браво 2.0

Коментар

лятото като съм на кеф я мия 1 или 2 пъти.... това й е. е, само фаровете и прозорците редовно се мият
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

От есента като я измих примерно края на Ноември можеби, чак като свършат дъждовете / в началото на Февруари ще я измия. През лятото обаче я мия ако не всяка неделя то поне 2 пъти в месеца.(сега могат да ни глобяват по новия закон за глоба за мръсна кола)
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

е като е мръсна я мия. То зависи от сезона. Зимата по-често а лятото по-рядко ( веднъж в месеца)

Коментар

Лятото всяка седмица но виш зимата не толкова често през няколко седмици не ги броя с точност
                  преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Пролет и есен. Аз я карам отвътре, отвън няма как да я вида дали се е подмила .

Коментар

Онзи ден за пръв път си обърках колата. Към 9 вечерта, по тъмно, бях паркирал пред Централна гара, излизам и си викам "Е***, то дори номера ми не се вижда... Но смътно зървам някакво 3... А, това не е Фичо?!?!?!?!?! Олекна ми, погледнах в ляво, видях му антенката и отивам при него. Е, онзи другия, самозванецът, беше по-мръсен.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

През седмица-две.Преди в месеца веднъж я карах да я мият , че тук стана 8 лв(кожодери) едно миене и ми се виждаше безмислено да ги харча толкова глупаво всяка седмица и я карах веднъж в месеца,но сега намерих едно място при нашите братя роми кадето за 4 кинта я правят лъскач и съм там почти всяка седмица
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Ъъъъъм, наистина ли токова се интересувате колко и къде я мия? Ами добре - да започнем тогава! 19-годишна сладуранка ми е Живка - момиче е и трябва да е чистичка и приятна!Та:- за това, което останалите виждат:За външно измиване - нямам някакъв определен период - когато преценя, че е мръсна и има смисъл да я мия! (Щото обикновено след това завалява непременно) За вътрешно почистване - пак когато преценя, че е станала голяма мизерия! + смяната на ароматизатора (със смрад на папая) - за това, което за мен е важно:За измиване на двигателя и двигателното отделение - два пъти годишно - напролет и наесен (обикновено за националните форумски сбирки) За измиване отдолу дъното - веднъж годишно - напролет, за да се отмие лугата и калта от зимата и да се елиминират те като фактор за корозия!За измиване на подкалниците - веднъж годишно - напролет, като се свалят гумите една по една и всеки подкалник поотделно се измива с моточистител и пароструйката и нацяло се отстранят всякакви остатъци от луга и кал!

Коментар

Веднъж на седмица през лятото, а през зимата само при положителни температури
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

зимата май като се замисля несъм я мил.то няма смисал за 100м. пак ще стани каквато е била преди да я умия!лятно време по редовно я карам на баня
                              uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Като вали дъжд я оставям на открито да я преплакне... икономично и мързеливо.
                                Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                                Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                                Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                                ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Working...
                                X