Последно юли.Така с кал си я консервирам за да няма допир със солта като падне снега :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко време карате колата без баня?
Collapse
X
-
bubachko, д твоята светло-бежова тапицерия си направо за мислене... туй нещо си иска сериозно поддържане....по темата - моята не помня откога не съм я мил... иначе лятото почти всяка събота си я къпя. ама сега няма смисъл... пък и нашата улица каквато е кална и разкопана / миналата есен полагаха тръби ф 400 на 2 метра дълбочина и още не са го асфалтирали /Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Няма 2-3 седмици.А и е различно според сезона - лятото като не вали и не се цапа 3 седмици до месец съм изкарвал.Иначе по-често като се измие пунтото с тоз син цвят и си се влюбвам пак Докато зимата гледам времето да не вали скоро да не ме е яд,после ако ми се пада след 2-3 дена да съм седмица по цял ден на работа -просто няма смисъл и така си изтъркулва над месец понякога....Но си заслужава да си я миеш отвън!Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Доста често! Минимум на две седмици отвън, а отвътре - винаги, когато нещо се е замърсило. Вътре не се пуши, но за съжаление не мога да забраня на децата да ядат солети, кроасани, бонбони и т.н. боклуци и да пият сок. Не мога да понасям мърсотията! Обичам дори и като шофирам да си създам комфортна и чиста обстановка!Have a Big dream, take small steps!
Коментар
-
лятото почти всяка седмиц я водя на баня. Обаче сега...в тая кал и мизерия във тая Варна не съм я мил поне месец. Само и забърсвам фаровете и номерата от време на време. Наистина е станала адски мръсна. Но пък вътре си е лимкаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Обещавам - ще я мия всеки ден - ако имам време и съответно не я карам. Автомобила е да се експлоатира, а не да краси паркинга. Предната седмица точно в най-голямата кал съм навъртял 450км. (за два дни) и в момента е като градинка за моркови - така или иначе трябва да я измия, но само да остане време в което не ми трябва....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Обещавам - ще я мия всеки ден - ако имам време и съответно не я карам. Автомобила е да се експлоатира, а не да краси паркинга. Предната седмица точно в най-голямата кал съм навъртял 450км. (за два дни) и в момента е като градинка за моркови - така или иначе трябва да я измия, но само да остане време в което не ми трябва....
Коментар
-
sacheto написа:През три дни моята марийка се къпе отвън и отвътре задължително! :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар