Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко време карате колата без баня?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Последно юли.Така с кал си я консервирам за да няма допир със солта като падне снега :D

Коментар

Има ли такъв закон!? Да не е като закона за зимни гуми от миналата година? Гледам задължително стъклата огледалата и светлините, и задния номер да са чисти, останалото е сиво.

Коментар

bubachko, д твоята светло-бежова тапицерия си направо за мислене... туй нещо си иска сериозно поддържане....по темата - моята не помня откога не съм я мил... иначе лятото почти всяка събота си я къпя. ама сега няма смисъл... пък и нашата улица каквато е кална и разкопана / миналата есен полагаха тръби ф 400 на 2 метра дълбочина и още не са го асфалтирали /
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Aз моята я мия по лична преценка...Всяка неделя попринцип, защото само тогава съм свободен...Като я мия, го правя и отвън и отвътре!
          НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
          И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Няма 2-3 седмици.А и е различно според сезона - лятото като не вали и не се цапа 3 седмици до месец съм изкарвал.Иначе по-често като се измие пунтото с тоз син цвят и си се влюбвам пак Докато зимата гледам времето да не вали скоро да не ме е яд,после ако ми се пада след 2-3 дена да съм седмица по цял ден на работа -просто няма смисъл и така си изтъркулва над месец понякога....Но си заслужава да си я миеш отвън!
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз я мия според прогнозата за времето. Видя , че следващите 5 дни не дават да вали, тогава я мия. Лятото като не вали , а има само прах я мия 1-2 пъти седмично.
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Доста често! Минимум на две седмици отвън, а отвътре - винаги, когато нещо се е замърсило. Вътре не се пуши, но за съжаление не мога да забраня на децата да ядат солети, кроасани, бонбони и т.н. боклуци и да пият сок. Не мога да понасям мърсотията! Обичам дори и като шофирам да си създам комфортна и чиста обстановка!
                Have a Big dream, take small steps!

Коментар

лятото почти всяка седмиц я водя на баня. Обаче сега...в тая кал и мизерия във тая Варна не съм я мил поне месец. Само и забърсвам фаровете и номерата от време на време. Наистина е станала адски мръсна. Но пък вътре си е лимка
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

По принцип я мия всяка събота или неделя.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

През три дни моята марийка се къпе отвън и отвътре задължително! :D
                      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Обещавам - ще я мия всеки ден - ако имам време и съответно не я карам. Автомобила е да се експлоатира, а не да краси паркинга. Предната седмица точно в най-голямата кал съм навъртял 450км. (за два дни) и в момента е като градинка за моркови - така или иначе трябва да я измия, но само да остане време в което не ми трябва....
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

че то защо вали дъжд иначе?
                          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Моята кола минава на ден по 150 км и прекарвам по 2 часа всеки ден в нея! Просто обичам да ми е чисто и уютно! :D
                            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

jenshen73 написа:
                              Обещавам - ще я мия всеки ден - ако имам време и съответно не я карам. Автомобила е да се експлоатира, а не да краси паркинга. Предната седмица точно в най-голямата кал съм навъртял 450км. (за два дни) и в момента е като градинка за моркови - така или иначе трябва да я измия, но само да остане време в което не ми трябва....
                              Миенето на колата се извършва за 30-40 минути с чужди ръце. И ние мием коли бе, колега :P

Коментар

sacheto написа:
                                През три дни моята марийка се къпе отвън и отвътре задължително! :D
                                Недей така, ще ръждяса . По принцип си мия колата сам, собственоръчно. И не за да спестя 5 лв. (толкова струва в Пазарджик измиване отвън и отвътре), а защото ми е приятно. През периода април-октомври я мия един път на 1-2 седмици. Но сега в мърлявото време само й пускам редовно прахосмукачка вътре и забърсвам таблото, стъклата, номерата и фаровете, а истинско измиване отвън - 1-2 пъти за цялата зима.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X