Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко време карате колата без баня?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко време карате колата без баня?

Днес измих колата. В тези дни на прах, кал и дъждове често се замислям на какъв ли период народа си мие колите... Срам не срам - признавам си, бая време мина от моята последната баня, като не броим тупането на стелките, чистенето на пепелниците или изхвърляне на хартийките и сметките от нястото за краката на задната седалка. Бе изобщо става дума за външно миене... Единственото условие за да си признавате е - колата да се кара, такива дет не са мили колата по 4 месеца и е седяла в гараж - не вАжат Лично аз днес се замислих, че ударух трите месеца днес точно...

Аз гледам всяка седмица събота или неделя да я къпя :D
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

няколко седмици
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Признавам рядко я водя на баня. Но пък и времето винаги е срещу мен. Пред-предпоследния път ( преди около 4-5 месеца ) я оставих в автомивката, след час заваля и така това бяха най-безмислено похарчените 7 лева в живота ми.Абе срам ме е, обещавам да се поправя.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе тя и там ли се мие.Е писнами вече от тази кола .Наливаш и бензин караш я миеш вътре сега трябва и отвънка е писнами вече .
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Сега рядко, но ми прави впечатление, че тъкмо я закарам на автомивка и най-късно на другия ден вали дъжд.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От края на м.Август някъде не са мити... Като дойде лятото... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Всяка седмица, че и понякога два пъти седмично! Мръсна кола не мога да карам, ни отвътре, ни отвън! Пък и като я измия, имам чувството, че върви по-добре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Вътрешно почистване се прави поне веднъж седмично...А отвън в това време - когато дойде....
                  Marea 1.6 16v

Коментар

Лятото през 1-2 седмици.Сега зимата доооооста рядко. В момента е много мръсно сива Пешо, направо ти се чудя що си я мил.Аз ония ден я видях твойта беше си доста чистичка.
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                      Пешо, направо ти се чудя що си я мил.Аз ония ден я видях твойта беше си доста чистичка.
                      Е днеска не издържах вече. Просто прекалено много взеха да се открояват амбразурите от чистачките и бърсаните фарове/стопове последните дни от тея калища... И днеска кат станах да и оправя изпърдялата гарнитурка на колектора заваля лекичко и я накисна... И решение то бе взето на момента, а изпълнението приключи за 5 минути (буквално) с маркуч и четка в ръка, е така, без сапун колкото да падне калта и да се види, че е беличка... Инак можеше спокойно вече да объркат мойта с твойта .

Коментар

bubachko написа:
                        iee написа:
                        Пешо, направо ти се чудя що си я мил.Аз ония ден я видях твойта беше си доста чистичка.
                        И решение то бе взето на момента, а изпълнението приключи за 5 минути (буквално) с маркуч и четка в ръка, е така, без сапун колкото да падне калта и да се види, че е беличка... Инак можеше спокойно вече да объркат мойта с твойта .
                        Ха ха ха
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Мия като има смисъл, в момента е мръсна и на улицата е мръсно, така като гледам ще е още 1,2,3 месеца, абе зимата береш ли му лайката. През лятото на 2 седмици, даже и по-често.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

До преди няколко месеца я миех ежеседмично. Като изкараха закона, който ни задължава да си мием колите се издразних и от тогава я мие само дъжда :D .

Коментар

Working...
                            X