Днес измих колата. В тези дни на прах, кал и дъждове често се замислям на какъв ли период народа си мие колите... Срам не срам - признавам си, бая време мина от моята последната баня, като не броим тупането на стелките, чистенето на пепелниците или изхвърляне на хартийките и сметките от нястото за краката на задната седалка. Бе изобщо става дума за външно миене... Единственото условие за да си признавате е - колата да се кара, такива дет не са мили колата по 4 месеца и е седяла в гараж - не вАжат Лично аз днес се замислих, че ударух трите месеца днес точно...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко време карате колата без баня?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Признавам рядко я водя на баня. Но пък и времето винаги е срещу мен. Пред-предпоследния път ( преди около 4-5 месеца ) я оставих в автомивката, след час заваля и така това бяха най-безмислено похарчените 7 лева в живота ми.Абе срам ме е, обещавам да се поправя.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Лятото през 1-2 седмици.Сега зимата доооооста рядко. В момента е много мръсно сива Пешо, направо ти се чудя що си я мил.Аз ония ден я видях твойта беше си доста чистичка.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
bubachko
iee написа:Пешо, направо ти се чудя що си я мил.Аз ония ден я видях твойта беше си доста чистичка.
Коментар
-
bubachko написа:iee написа:Пешо, направо ти се чудя що си я мил.Аз ония ден я видях твойта беше си доста чистичка.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар