Няма ли най после да се вразуми тоя народ... Нямам думи . http://www.standartnews.com/news/det...B5%D1%86%D0%B0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма ли най после да се вразуми тоя народ...
Collapse
X
-
..ОФффф незнам вече.. Точно под нас,където живея има много лош завой!!..Тази сутрин един яко се намлял с някакво Ауди 80..и знаете ли каква е причината..човека се бил обзаложил,че ще вземе завоя с 120 при положение,че има ограничение 40...пак повтарям 40.. ..мисля,че няма нужда от коментар!!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
-
Първо питам къде са родителите ? Как така ще му дадеш на това момче взело преди месец книжка кола да ходят на тия проклети дискотеки ? Нека сега си хапят гъзовете и се зачернят до края на живота си.Всеки ден сме очевидци как най безцеремонно се нарушава правилника за движение и това като че ли е гордост за някой хора . Ето видите ли аз мога и със сто да карам в града , аз мога тоя завой с голяма скорост да го взема и така нататък .Като гледам с какъм голям мерак се купуват колите и после заради тях изпращат чадата си в ковчег ми се свива сърцето . Затова трябва колкото се може по скоро да се въведе конфискацията на автомобилите с които водачите превишават скорост и не спазват правилника . Защото ако е била конфискувана колата днеска да са живи и четиримата .А и като знаеш че а са те хванали с превишена скорост а са ти конфискували колата вече ще си правиш сметката .Изчетох и тая тема по доло и в нея има много поуки как да се движим особенно нощем ,как да се наизпреварва когато нямаш видимост и за сега само късмета е оттървал колегите от още по лоши последици. Не бива да си играем на руска рулетка с живота си .http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15563
Коментар
-
Хора, всички сме били на 18 год. и с книжка на два-три месеца! Я кажете - правехте ли така тогава! Аз не. Баща ми ми даваше семейният автомобил/ключовете стояха в нощното му шкафче/, не ми говореше лекции, каквито сега чета навсякъде в нета, просто аз знаех, че изляза ли с колата, нещата стават много сериозни и трябва да се внимава. И все още съм такъв шофьор. Защото така съм възпитан. Не само от родителите ми/ в частност баща ми, като водач с по-голям стаж/. Така съм възпитан от обучаващите ме инструктори/теория и шофиране/, така съм възпитан от учителите си, от командирите в поделението...Сега тези неща ги няма! Обикновено се казва: Я си е.. майката, аз съм супермен!!!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Трагедията наистина е голяма.Обаче само колко много закони и принципи са нарушени за да се стигне до това.Ето примерно съвсем скоро си говорихме тук за вечерният час и стигнахме приблизително до мнението че няма да има ефект.И ето доказателството,около 22 часа,всичките тези деца под 18 години,с изключение на шофьора,отиват на дискотека и то с кола.
Коментар
-
Вчера за първи път от много време шофирах в събота срещу неделя към 11 вечерта. Настръхна ми косата направо. Имах чувството че едно 50% от колите ги карат алкохолизирани типове или джигити които изкарали каляската на бойното поле Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 И това към 11 часа. А като затварят дискотеките какво ли е направо не ми се мисли. Някъде бях чел че в Италия вечерта срещу неделя я наричат "кървава".Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Това още веднаж показва че младите водачи не трябва да карат сами без по опитен и направо да го кажем по възрастен водач до него на предната седалка . Смея да твърдя ,че ако е имало такъв човек в колата то децата и днес да са живи.Обаче кой млад човек ще иска до него да има по възрастен когато вози мацките. Никой .И какви са тия родители дето ги пускат след 10 часа да ходят на майната му на дискотека .На им сега една дискотека която ще я помнат до края на живота си .
Коментар
-
Проблема е, че сега сами са се убили а утре някой като тях като се натресат в твоя автомобил и те потрошат и осъкатят и ако останеш жив ще си сакат цял живот. Ето това е проблема . И никаква милост към нарушителите на правилника .Сега казаха по телевизията че още двама младежи се утрепали до Ботевград и все от безразсъдство.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар