Защо има винетки за 2009та година нали казаха, че няма да има защото вдигнаха данаците до неознаваемост. Ако някои знае нещо повече моля да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетки защо има и за 2009
Collapse
X
-
Доколкото ми е известно, винетките ще отпаднат, когато се въведат такси за преминаване през магистралите и някои първокласни пътища от републиканската пътна мрежа. А темата ме подсеща, че дори не съм проверил до кога ми е валидна винетката. Миналогодишните бяха май до 31.01, но нещо ми се върти, че тези са до края на 2008 и на 1-2 януари може да настане голяма веселба, като тръгне народа да се прибира...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Dikata_BG написа:Мисля, че всички знаем до кога са винетките но защо е необходимо да има винетки след като вдигнаха данака двоино.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Dikata_BG написа:Мисля, че всички знаем до кога са винетките но защо е необходимо да има винетки след като вдигнаха данака двоино.
Коментар
-
И как така винетка за 1 година ще е за 11 месеца бе колеги???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Dikata_BG написа:Мисля, че всички знаем до кога са винетките но защо е необходимо да има винетки след като вдигнаха данака двоино.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Винетки защо има и за 2009
Dikata_BG написа:Защо има винетки за 2009та година нали казаха, че няма да има защото вдигнаха данаците до неознаваемост. Ако някои знае нещо повече моля да пише.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар