Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Винетки защо има и за 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Винетки защо има и за 2009

Защо има винетки за 2009та година нали казаха, че няма да има защото вдигнаха данаците до неознаваемост. Ако някои знае нещо повече моля да пише.
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Доколкото ми е известно, винетките ще отпаднат, когато се въведат такси за преминаване през магистралите и някои първокласни пътища от републиканската пътна мрежа. А темата ме подсеща, че дори не съм проверил до кога ми е валидна винетката. Миналогодишните бяха май до 31.01, но нещо ми се върти, че тези са до края на 2008 и на 1-2 януари може да настане голяма веселба, като тръгне народа да се прибира...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да, тази година са до 31.12, така че не е зле да купите преди празниците, че да няма неприятни изненади след Нова Година.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
        Да, тази година са до 31.12, така че не е зле да купите преди празниците, че да няма неприятни изненади след Нова Година.
        Дам за разлика от предишните години, сега трябва да ни е гадно и по празниците да се охарчим и за винетки...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мисля, че всички знаем до кога са винетките но защо е необходимо да има винетки след като вдигнаха данака двоино.
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
            Мисля, че всички знаем до кога са винетките но защо е необходимо да има винетки след като вдигнаха данака двоино.
            Не съм сигурен дали всички знаея при положение, че миналите години валидността им бе до края на януари следващта година! Моят данък не е вдигнат, а и данъка няма общо с инфраструктурата. Преди винетките имаше данък + пътен данък.

Коментар

Vladim написа:
              Dikata_BG написа:
              Не съм сигурен дали всички знаея при положение, че миналите години валидността им бе до края на януари следващта година! Моят данък не е вдигнат, а и данъка няма общо с инфраструктурата. Преди винетките имаше данък + пътен данък.
              Имоя не се е повишил ,я кажи колега как твоя се е повишил дай колко кончета караш и колко плащаш а

Коментар

И как така винетка за 1 година ще е за 11 месеца бе колеги???
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Абе радвайте се, че не са вдигнали цените на винетките...
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Dikata_BG написа:
                    А питахте ли защо ви е вдигнат данъка двойно и на какво се позовават?И моя на Мареата бе вдигнат ама си го смъкнаха като разбраха ,че с мен на глава няма да излязат.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

jenshen73 написа:
                      От тази година е така - пак за една година, ама календарна. Един вид, придобили сме вече европейските навици и допълнителния месец за закупуване и ослушване не ни е нужен
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

jenshen73 написа:
                        Еми така е... на старата винетка пишеше валидност до 31.01.2008г. а на тази в момента до 31.12.2008г. Няма лъжа, няма измама! :D

Коментар

Re: Винетки защо има и за 2009

Dikata_BG написа:
                          Защо има винетки за 2009та година нали казаха, че няма да има защото вдигнаха данаците до неознаваемост. Ако някои знае нещо повече моля да пише.
                          Много просто."Предстои" икономическа криза и хазната трябва да се пълни. А пътищата както до сега.чичо Нено
                          Fiat Punto 1,1- 1996г.
                          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

msotiroff написа:
                            И колко е сега цената на една годишна винетка??
                            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
                              msotiroff написа:
                              И колко е сега цената на една годишна винетка??
                              Във водки ли да ти я кажа?

Коментар

Working...
                              X