Здравейте.Днес в КАТ при опит за регистрация на Пунто 2001 не успяха да прочетат номера на двигателя, понеже бил замърсен, но и е на някакво супер затънтено място.При регистрациите на Вашите фиати, как става номера?Утре ще ходя на автомивка, да го измисят, но леко се притеснявам, понеже ми е дизел и да не намокрят свещите и да не мога да потегля.Трябва ли да ги предупредя за някакво специално вниамние?Благодаря много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да открия номера на двигателя?
Collapse
X
-
На мене ми отне 3-дена и накрая след търкане по двигателя с какво ли не, гледания с огледала и лампи от повече от 30 човека ми я записаха без номер на двигателя. Сформираха 3-члена комисия заради проблема Последното представляваше един пич дето ходи с една тетрадка и подвиква:- Ей баце я ела да се подпишеш тука......"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
на моето Браво голям зор - беше замърсен номера на ДВГ и там зад КАТ свалих борчето от колата (освежителя за въздух) и търкай търкай накрая само последните 2 цифри не се виждаха добре и тоя пич ми вика "я ги виж ти, защото ако не излезнат няма да те пусна да се регистрираш" таа последните 2 цифри са мое дело:D:D:DMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
В цял свят двигателят се води резервна част и в регистрацията се записва серийният номер на автомобила - тъй наречения VIN. Номер на двигател ако искат да ти търсят - занеси им една ценова листа за двигатели и ги питай какво правим???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
С пунтото нямах проблеми ,ама с мараеата да.И да ви кажа е до човека дето бачка там...Ама пък и в форума казваха ,че трудно се вижда и отивам аз оня гледа малко и вика е не се вижда и нали уж номера с не се чете на двигателя ,ама идва един друг погледна светна си и вика я един парцал и е тука чистиш.Та се нацапах малко ,ама си го видяха номера.Та на единия не му се занимаваше ,а уж по стар беше ,доакто другия си знаеше работата....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар