След темите за избор на телевизор, пералня и не знам, какво... пускам тема свързана с избор на хладилник! :D Интересуват ме средните по размер хладилници на цени между 800 и 1100лв. Искам да не е бял, а инокс. Ориентирал съм се, към Liebherr макар, че като дизайн отвътре и отвън не бих казал, че не кефят, особено моделите влизащи в тази ценова група. Моля марки, като Daewoo, Samsung и подобни да не споменават!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на... хладилник?
Collapse
X
-
Ние имаме от около година електролукс-с един компресор и сме доволни.През зимата стои на първа степен от 6 възможни,а през лятото дори в най горещите дни на 3,на макс никога не се е налагало да го включвам.Хладилното отделение е с автоматично размразяване,а фризера е no frost,което смятам е оптималната комбинация.Струваше около 750 лева.Един косур има.установихме ,че има крайно меки ламарини и в момента е с влошен външен вид...Когато търсихме си направих за себе си извода,че моделите с два компресора имат намален полезен обем,именно поради наличието на втори компресор,а по иноксовите ми направи впечатление че има отпечатъци от пръсти и даже ми казаха ,че се мажели със специялен препарат за да не се цапат.
-
Избора на марка е добър.Аз си купих Либхер и го ползвам 3-та година , много е тих защото спя в стаята кадето е той и почити не се чува като включи компресора. Успех в избора сега е момента да намериш нещо на промоция и да зарадваш семейството за коледа :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Humppa
Нашият - Аристон с 1 компресор, хладилната част отгоре, отдолу 3 чекмеджета фризер. Енергиен клас А+. Като го купувах миналата година и му смятах консумацията за 1 месец по цена на дневната тарифа и тогавашна цена на тока - харчеше по-малко от 5 лева на месец. И е пълен с хитринки отвътре. Например в чекмеджетата на фризера има вградени формички за лед, на вратата - сгъваеми поставки за кенчета бира, на средния рафт - сгъваема поставка за бутилки бира, която даже се мести, две лампи, вентилатор, аларма за забравена отворена врата, шкафче за пресни продукти и по-голям шкаф за риби и мръвки с капак, който се отваря автоматично при издърпване на шкафа навън Ето така:
Коментар
-
Re: Избор на... хладилник?
Vladim написа:След темите за избор на телевизор, пералня и не знам, какво... пускам тема свързана с избор на хладилник! :D Интересуват ме средните по размер хладилници на цени между 800 и 1100лв. Искам да не е бял, а инокс. Ориентирал съм се, към Liebherr макар, че като дизайн отвътре и отвън не бих казал, че не кефят, особено моделите влизащи в тази ценова група. Моля марки, като Daewoo, Samsung и подобни да не споменават!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Atanas71 написа:Избора на марка е добър.Аз си купих Либхер и го ползвам 3-та година , много е тих защото спя в стаята кадето е той и почити не се чува като включи компресора. Успех в избора сега е момента да намериш нещо на промоция и да зарадваш семейството за коледа :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Либхер е добър избор -евтини са, щото ги правят в Пловдив, но гледай да е с компресор Danfoss - най-добрите и надеждни. Изобщо марката няма значение - гледаш САМО хладилници с компресор Danfoss, от тях си харесваш на външен вид и размери и го отнасяш.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Аз ще допълня нещо не по темата.На първо място слагам лиебхер,но немско производство :D Иначе преди 2 години се спряхме на Самсунг,колкото и да не съм любител на тази марка.За бюджета,който беше отделен това бе най-добрата оферта.Е има невероятни екстри ( много добър ледарник и охладител за вода с помпичка)Хладилника е с вграден изпарител(не е както е изкаран на старите хладилници отзад)Определено не съжалявам ,че взех тази марка.Колко време ще изкара не знам,но за сега работи добре.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Либхер в Пловдив правят термо кутии и им монтират компресори (каквито имат). Немския Либхер прави...същото, но на друга цена .Няма голяма философия в правенето на термоси, така че според мен не си струва разликата в цената.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Моят хладилник е Веко с 2 компресора и е страхотен хладилник - 50 градуса кайсиева ракия на тъста след 5-6 часа я вадя на къс лед от фризера Всъщност, това е единственият кусур на този хладилник - не може да се регулира температурата на фризера и той винаги работи като криокамера - кеф ми да замразявам семенен материал за идните векове, кеф ми е да правя люта водка на лед Когато го взех в началото, преди да регулирам температурата в хладилната част също имах разни дребни приключения. Жена ми я нямаше и викам ще си направя омлет със сирене. Вадя сиренето - не се рони. Почвам да го режа - не става. Дълбоко замразено, като паве. Отказах се от сиренето - омлет натюр. Докато вадя яйцата изтървах едно на плочките - отскочи нагоре и остана непокътнато. Няма какво да ям. Сложих яйцата в микровълновата да ги размразявам. На втората минута първото експлодира. След като изчистих микровълновата си поръчах пица.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
venioid написа:Либхер е добър избор -евтини са, щото ги правят в Пловдив, но гледай да е с компресор Danfoss - най-добрите и надеждни. Изобщо марката няма значение - гледаш САМО хладилници с компресор Danfoss, от тях си харесваш на външен вид и размери и го отнасяш.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар