Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на... хладилник?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега гледай компресора, ако е Данфос взимай смело без да гледаш марката само на жена ти да се хареса на вид.
    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

хладилник

Няма значение от цената дори и 700 лв да е но много от тях ако има влага и ръждясват Нашия МРАЗ 150е на 30 години и не е ръждясал има олюпено но ръжда не .
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Един приятел си купи преди 3-4 години Горене "инокс" с 2 компресора и след има няма 2-3 месеца под емблемата протече ръжда Та смятай колко е инокс...
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз също с две ръце подкрепям Либхер или Горение. Едни приятели си купиха Либхер втора ръка преди 5 години (но беше нов модел тогава, изглежда малко ползван), с два компресора и никакви грижи не са имали с него. А за Горение, аз съм си фен на тази марка. Имам печка и пералня. Нямам опит с хладилниците специално, но чувам и за тях добри отзиви. Сега малко негативни отзиви за Електролукс. Брат ми си купи хладилник на Електро лукс с два компресора, с гаранция 3 години. Малко преди да изтече гаранцията му се скапа единият компресор. Гаранционно му го смениха, след което изкара още 6 месеца (след като вече беше изтекла гаранцията) и пак се скапа (съшият компресор). От гаранционния сервиз му казаха, че гаранцията на този компресор е 3 месеца и нищо не могат да направят. След което за нов компресор му поискаха 300лв.Аз лично, също смятам да подменям хладилника скоро и ще бъде или Либхер или Горение
          Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
          Suzuki Vitara 2.0V6
          Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

Аз пък съм на мнение, че хладилника е кораво нещо. Демек не се разваля толкова, колкото другите уреди.За това моя избор е бил - отиваш в магазина, харесваш си нещо, което ти харесва на външен и вътрешен вид. Нещо, което е горе долу добре като марка и го купуваш. Останалото е както винаги - късмет. Нека да споделят колеги, които са си купили хладилник в последните 5 години и да видим дали има такива, които са го сервизирали. Да видим процента на нови към развалени. Ама само лични впечатления, не от това на един приятел на майка му.... Я на 100 броя има 1, я не, предполагам
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Техника Горение не бих си купил повече. От сервиза учтиво ми уточниха, че било политика на фирмата да не продават дребни резервни части, а само цели модули. Така че за една част дето струва 5лв ми поискаха 160лв. Ако съм искал части дребни - да си купувам по-обикновени марки.

Коментар

Всеки си хвали неговото, но истината е това:
                diko661 написа:
                Колега гледай компресора, ако е Данфос взимай смело без да гледаш марката само на жена ти да се хареса на вид.
                Грабвай каквото ти хареса на външен вид е моят съвет. И го казвам напълно сериозно
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Утре ще е деня....днес пак 2 часа обикалях...само си напълних главата с глупости....утре отивам и на "онче - бонче "
                  Lancia Lybra 2,4JTD '03
                  Фиат Браво 1.9TD75 '97
                  Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                  Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Бял електролукс, от тази година, с новият дисплей на вратата на хладилната част. 1,85 като височина, no frost на фризера, 245л обем на хладилната част. И най-важното -> EMBRACO компресор. Ако се интересуваш пиши на ЛС да ти кажа модела или да дойдеш направо да го видиш
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                    X