Колега гледай компресора, ако е Данфос взимай смело без да гледаш марката само на жена ти да се хареса на вид.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на... хладилник?
Collapse
X
-
Аз също с две ръце подкрепям Либхер или Горение. Едни приятели си купиха Либхер втора ръка преди 5 години (но беше нов модел тогава, изглежда малко ползван), с два компресора и никакви грижи не са имали с него. А за Горение, аз съм си фен на тази марка. Имам печка и пералня. Нямам опит с хладилниците специално, но чувам и за тях добри отзиви. Сега малко негативни отзиви за Електролукс. Брат ми си купи хладилник на Електро лукс с два компресора, с гаранция 3 години. Малко преди да изтече гаранцията му се скапа единият компресор. Гаранционно му го смениха, след което изкара още 6 месеца (след като вече беше изтекла гаранцията) и пак се скапа (съшият компресор). От гаранционния сервиз му казаха, че гаранцията на този компресор е 3 месеца и нищо не могат да направят. След което за нов компресор му поискаха 300лв.Аз лично, също смятам да подменям хладилника скоро и ще бъде или Либхер или ГорениеFiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
Аз пък съм на мнение, че хладилника е кораво нещо. Демек не се разваля толкова, колкото другите уреди.За това моя избор е бил - отиваш в магазина, харесваш си нещо, което ти харесва на външен и вътрешен вид. Нещо, което е горе долу добре като марка и го купуваш. Останалото е както винаги - късмет. Нека да споделят колеги, които са си купили хладилник в последните 5 години и да видим дали има такива, които са го сервизирали. Да видим процента на нови към развалени. Ама само лични впечатления, не от това на един приятел на майка му.... Я на 100 броя има 1, я не, предполагамA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Всеки си хвали неговото, но истината е това:diko661 написа:Колега гледай компресора, ако е Данфос взимай смело без да гледаш марката само на жена ти да се хареса на вид.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар