Моят хладилник е Веко с 2 компресора и е страхотен хладилник - 50 градуса кайсиева ракия на тъста след 5-6 часа я вадя на къс лед от фризера Всъщност, това е единственият кусур на този хладилник - не може да се регулира температурата на фризера и той винаги работи като криокамера - кеф ми да замразявам семенен материал за идните векове, кеф ми е да правя люта водка на лед Когато го взех в началото, преди да регулирам температурата в хладилната част също имах разни дребни приключения. Жена ми я нямаше и викам ще си направя омлет със сирене. Вадя сиренето - не се рони. Почвам да го режа - не става. Дълбоко замразено, като паве. Отказах се от сиренето - омлет натюр. Докато вадя яйцата изтървах едно на плочките - отскочи нагоре и остана непокътнато. Няма какво да ям. Сложих яйцата в микровълновата да ги размразявам. На втората минута първото експлодира. След като изчистих микровълновата си поръчах пица.
Ами или Liebher или AEG/ELECTROLUX. Гледай за компресора за енергийния и климатичния клас. Ето ти едно предложение, малко ти надхвърля бюджета,но си заслужава.http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036581
Ако имаш място и бюджет това е хладилника, макар че е Самсунг. Двама колеги си купиха и са много доволни!http://technomarket.bg/product_detai...d=09027345Аз също се оглеждах за нов хладилник (стария обаче си работи перфектно Кьортинг с долен фризер и два компресора, но е бял), но почти няма избор на хубав инокс с два компресора и да ми харесва! Мъка.....На Либхер инокса е трагичен - пипнеш ли го става на пръсти яко. Вътре ми грознее.Аристона по ми допада, но не видях модел с два компресора на живо.За тези Самсунги нямам място за съжаление.
Според мен Горение не е за пренебрегване.Аз съм с този и съм много доволен: http://technomarket.bg/product_detai..._id=09005129И по-малкия му брат: http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09005422Поздрави!
Моят хладилник е Ariston.Купих го малко по-скъпо, но ако заделиш 1800 лв, даже сигурно вече цената му е паднала няма да сбъркаш.Купих го от Технополис.Цветът му е Inox и има всички екстри, устройство за лед и дисплей, който ти казва дори каква температура поддържа.Gorenje също не са лоши.
'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Моя Кьортинг от 1998ма изглежда като твоя Горенье (не случайно)! Тогава струваше 880лв. сега инфлация и една стойка за бутилки в повече 1129лв.Проблема е, че няма нищо интересно в повече (инокс, ледогенератор, контейнер за охладени напитки, по интересни кутии за зеленчуци и т.н. )Багерчо - кой модел на Аристон? С два компресора ли е?
Значи... благодаря ви на всички за мненията! Но искам да ви кажа, че не искам огромен хладилник, кухнята не е голяма, а пък и нямам намерение да давам повече от 1100лв. за термокутия с компресор, както се бе изразил един колега! Засега съм се спрял на един модел LIEBHEER, но едва ли ще има начин да разбера, какъв му е компресора, при положение, че момчетата работещи в Техномаркет са папуняци и не са в час. Единствено ме притеснява леко тромавия дизайн... но в крайна сметка и купувам хладилник, а не картина! :D
Преди година когато си търсех хладилник избора беше между Либхер и Зануси. Не помня защо избрах Зануси , но това което запомних е че всички Либхери си вървяха с готини формички за лед , които странно защо в някои Техно магазини се оказваше че не били в окомплектовката. Та да го знаеш това , може още да е същото положението.
Гласче за Аристон Взех си лятото МБЛ2022Ц Много е сходен на този:http://technomarket.bg/product_detai...зликата е че този от линка е с електронно управление а моя е с механични врътки.Доволно тих ,може да се спи покрай него.Много добро вътрешно разпределение - колегата по горе със снимките ме утрепа ( аз си нямам сгъваемата поставка за бира )Във фризера не държа много неща и е сложен ама на абсолютен минимум- (бутна ли го още малко и изключва) и ми замръзва ментата през лятото - голям минус.Хладилната част е пусната и тя на супер слабо и въпреки всичко си поддържа идеална температура.Мнного държах да е висок 2м, защото мястото ми за монтаж беше ограничено настрани и в дълбочина , а и си има + жената не стига горния рафт и там си държа бирата да не ме подпива За либхера - може уж да са висок клас ама дизайна е .......... Мноог скъпите им модели биват. Ама в категория до към 1500 - блах.Имаме на село един ЗИЛ сигурно е на 35 + години - ми по ме кефи отвътре.И един съвет - задължително да е с долно разположен фризер. Освен ако не ти се налага да ползваш по-често фризера отколкото хладилната част.
...И един съвет - задължително да е с долно разположен фризер. Освен ако не ти се налага да ползваш по-често фризера отколкото хладилната част.
Да, това е задължително! Моделите с разположен отгоре фризер дори не съм ги поглеждал! Този Аристон не е лош... харесах също така Gorenje-то на първият линк на колегата Forsaken.
Преди няколко месеца взехме точно Бекото от първият линк.Понеже търсехме нещо над 400л,точно този модел се оказа най-доброто в ценови диапазон до 1000лв.Интересното е че цената му се е променила с почти 100лв нагоре ,освен тогава да е бил в някаква промоция...Иначе сме страшно доволни/поне за сега/ от избора.Регулиране на Т и в 2-те секции,аларма,диспенсер за вода,безшумен,а за вътрешен обем...нямам думи Така че моята препоръка е BEKO-то!пп.Имай в предвид че се предлага с безплатна доставка до вратата ти/независимо от етажа/-това е голямо предимство в предвид размерите му...Подготви си поне още 2-ма приятели за вкарването през вратата/те-минава на "магия" без опаковката с голям наклон :D
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Миналата коледа на промоция взехме този LIEBHERR CUesf 3503. Тогава струваше 879 лева, като го даваха на безлихвен кредит с до 3 вноски + 5 години гаранция. Ако не бе на промоция, щях да взема или Беко или Горенье, като се бях спрял на модели до 750-800лв. макс. На място обаче, си личеше че Либхера е класа нагоре. Просто си личеше че изработката му е по-добра. Е взехме го, не на 3, ама на 6 вноски, и общо излезе към 930 лева.Относно хладилника, малко ме притисняваше това че са два кръга на един компресор, ама то евтини такива и хубави няма. Пък и си има гаранция,... Като работа, ми работи си чудесно (пу пу), не е шумен, спи се спокойно с него в стаята. Като обем на камерите, ние сме двама човека, и ни е предостатъчен. Никога не сме успявали да го напълним "до горе". Сега, няма No Frost, ама 10 месеца по-късно, почти няма лед. Само някакви капчици по гърба на горната част. Във фризера не съм забелязал въобще лед, освен този за спешни случаи .Като цяло, доволен съм.Ако не ти е спешно да купуваш сега хладилник, изчакай до коледа. Цените, и условията за закупуване стават доста по-добри от сегашните както виждаш.В крайна сметка каквото и да вземеш, все ще върши работа, затова отиди на място и ги виж, и гледай с възможно най-голяма гаранция.
Коментар