Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте ми съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте ми съвет

Здравейте на всички! Аз съм нова тук, дано не повтарям някоя предишна тема. Търся някакав много хубав ключодържател за фиат. За подарък е затова искам да е наистина нещо оргинално. Много ви моля, ако се сещате за някои определен магазин, в който сте видяли такъв и ви е направил впечатление, да ми препоръчате къде да търся! Аз вече бях в няколко магазина за автоаксесоари, но не намерих нищо по-особено или специално. Също , ако знаете за някоя фирма в Пловдив, която изработва ключодържатели, ще съм много благодарна да ми кажете, защото ако не намеря нищо подходящо по магазините имам снимка на един много хубав модел и поръчката също е вариант. Предварително благодаря за помоща!

Добре дошла.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21811
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Добре дошла във форума.От същия този човек съм си поръчвал и аз миналата година.Като изработка е добре но ключодържателя е далеч от определението масивност.Монета от 2 ст. е по -дебела от него.Ето и една снимка да видиш за какво става въпрос.
      Прикачени файлове

Коментар

А пък аз искам надпис АБАРТ.., че да прикрия една дупка (отзаде)
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ти още ли не си я закрил тая дупка бре? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Working...
          X