Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зрителски вот във финала на "Сървайвър"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    коцев написа:
    Щом 45 години съм оцелял в комунистическия сървайвър значи ще оцелея и на самотен остров
    Без салатката и шльокавицата? Без домашноприготвените компоти??? Да предполагам ли, че си на 65 години? Щото от 20 години не е комунизъм. Хайде, аз съм живял 15 в комунизма - не беше толкоз страшно - ядях на стол и имах закуска + обяд с първо-второ-трето... За 13.50 картата ми важеше три месеца за цяла България за всички градски автобуси. Баничка + Боза ми струваха 0.22лв. Купувах си 2 филии с пастет за 0.20ст. Айде стига клишета... Басирам се, че в реалните условия на острова на Николай няма да изкараш и една седмица.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #47
      Май др.Коцев ще познае нещо http://paper.standartnews.com/bg/art...article=260648
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

      Коментар


        #48
        коцев написа:
        Май др.Коцев ще познае нещо http://paper.standartnews.com/bg/art...article=260648
        Най-добре във форума по тази тема може да се изкаже Vladim. Аз не вярвам, че "Сървайвър" е манипулиран. От Спас и особено от баща му няма какво друго да се очаква - горубленски автоджамбази... Не знам дали са такива, но точно на такива ми приличат. Много хора не вярват, че и на Луната е стъпвал човешки крак, така че нищо ново под слънцето. Победените се съмняват в честността на състезанието, защото така им е изгодно, а може и някой да им е подшушнал да направят скандал. А може и информацията в "Стандарт" да не отговаря на истината, или да е преиначена, абе вероятности много.В заключение ще кажа следното за скандалите в "Сървайвър": Пука ми на аргумента, аз съм Е на Х-та (част от стар математически виц) .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

        Коментар


          #49
          "Бащата на Спас си го каза най хубаво право в очите на Николай , че той през целия сървайвар се кри като плъх на острова а не беше в племето където щеше да бъде изгонен рано рано ."Ами много ясно, че ще се крие след като знае, че мижитурките веднага ще го изгонят.Защото им е трън не в очите, ами в гъ..вете направо.Трябва да я направят тая игра да е всеки сам за себе си, да видя пикли като Янита как ще добутат до там.А колкото до публикацията във в. Стандарт - е тоя Спас е голямо лайно.Нали имаше жребии за съчките - какво реве толкова, още повече, че тая игра нямаше никакво значение.Ама пуст комплекс от Николай, дано го е избил накрая."Бях се зарекъл с един удар да нокаутирам Николай, ако спечели, но през цялото време ми правеха знаци да мирувам"Абе ако беше мъж и наистина му е стискало да го удари, щеше да го направи. Плямпало такова."После нито той, нито някой друг от сървайвърите поздрави Николай или поне това не стана пред камерите.""Селски" манталитет на мижитурки, липсва им достойнство и т.н."Хората ми пускат съобщения, че аз съм истинският победител. "Ми не, не си. От това което чета по форумите, навсякъде преобладава мнението,че Николай е заслужил победата. Смс-и могат и да се манипулират, хорското мнение обаче трудно.Спас - един простак, дето освен да се мандахерца гол, да се уригва и да говори тъпотии друго невидях да може.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

          Коментар


            #50
            Както писах и преди най малкото Спас ми е фафорит за победител . Аз просто си изказах мнението ,че тази игра е манипулирана от хора които имат интерес.Ето в думите на Спас се прокрадват някой истини на колко метра разтояние са били камерите от тях и на колко от Николай. Да пръв щях да го призная Николай за победител ако беше оставен на острова само с една брадва и нож и да го видя как се оцелява . А да имаш всичко под ръка за подводен риболов ,блажна боя за надписи , дъски , върви и въжета и какво ли не още и хоп ето го Николай голямата работа . После всички участници казват ,че той е бил приет последен без кастинг да участва. И това, че от 22 участника с него останаха само 5 накрая ясно говори за цялата манипулация. Айде Спас да е ядосан и да си отиде но останалите ???? Ще се размирише още цялата далавера и постепенно ще излезе всичко на яве.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

            Коментар


              #51
              Хайде стига сте търсили под вола теле. Доказано беше, че човекът е Survivor. Това е играта. Ако трябвашв да се оценяват по някаква система за оцеляващи - Николай щеше да е сам поне 1 месец на тоя остров. Просто нямаше да е интересно за зрителя, ако всичко беше "Кой ще оцелее"... За това има игри, мисии, племена и т.н. Ако аз бях мислил играта - спускам ги на острова с по един ледърмен, едно канче и една лъжица. Дрехи за колкото да не е без хич и камери без оператори... Истината лъсва веднага.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

              Коментар


                #52
                Независимо дали и колко е манипулирана играта, едно е факт. А именно, че качествата на Николай бяха много по-големи от тези, на другите участници. Биеше ги в игрите като "мачета в дирек", пък сега пискат колко било нагласено всичко.
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

                Коментар


                  #53
                  ОК. Разбрано . Присъединявам се към вас . :D Николай е най великия точка . Това Жоро Вънов ,това Здравко Здравков ряпа да ядат пред него .
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

                  Коментар


                    #54
                    Спас няма от какво да е недоволен. Той остана в играта докрай благодарениена продуцентите според мен. Пак според мен, на Гери са и дали някой лев за да си отиде тяи да остане Спас, за да е "по-завързан" финала и да се нагласи така, че вотовете да са равнии да има смисъл изобщо от това гласуване със смс-и. Иначе кой човек със здрав разум няма да предпочететой да отиде на финал. Гери че е наивна да, ама чак тъпа не видях да е.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

                    Коментар


                      #55
                      коцев написа:
                      ОК. Разбрано . Присъединявам се към вас . :D Николай е най великия точка . Това Жоро Вънов ,това Здравко Здравков ряпа да ядат пред него .
                      Др. Коцев, не те караме да мислиш като нас. Просто изказваме мнения, споделяме нЕкои съображения по въпроса .
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                      Коментар


                        #56
                        този сезон много мирише, и всеки който е следил предния може да направи едно просто сравнениеаз долових 4 момента в които продуцентите избутаха Николай до финалакой колко заслужавал да спечели нямам намерение да споря, има един прост факт наречен манипулация и според решението на продуцентите какво да се излъчи и какво не може лесно да се оформя общественото мнение, признавам че николай имаше качествата да спечели и без тези бонуси от продуцентите но тази игра не се печели когато се изправиш срещу всички в племето си освен ако не си сигурен че някой ще те пази. такава е играта, ако ще и рамбо да си сам не можеш да я спечелиш. затова още в началото ми стана малко противен като се помисли за някакъв уникален. и така, дойде момента в който всички го намразиха в мъжкото племе и решиха да саботират мисия за да идат на съвет и да го изгонят. който е следил знае кво стана. продуцентите решиха наново да правят племена и спасиха кожата на ники. започнаха да се избират и последния неизбран по правилата на играта като в предния сезон трябваше да си тръгне. Не и ако това е Ники. Решиха да има новост и му дадоха шанс да си избере племе. Но и от там го изгониха. На практика той беше извън играта. Но продуцентите пак решиха да изненадат драгия зрител с острова на изгнаника. За разлика от миналия сезон обаче този път ако някой го бие там не го изхвърля от играта, дефакто си го върнаха в играта въпреки че той беше изгонен. Помните предполагам 2-рия сезон при какви условия се върна в играта Дренски. върна се в игра трима срещу него, а тук Николай беше максимално улеснен, успее ли да издържи на острова връщат го на игри за финал и то 2 игри срещу 1 мъж и 3 жени. Беше повече от ясно че ще вземе поне едната. И когато логиката сочеше че спас ще има повече гласове обаче вкараха 3-финалист. На мен цялата тази работа ми мирише още повече като се има предвид че дъщерите му имат необходимите контакти вече с хора от екипа. Така че съм по склонен да вярвам на спас. 250 000 лв не се дават толкова лесно. Айде весели празници

                        Коментар


                          #57
                          Казано на "английски" език звучи така: ачик далавера
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

                          Коментар


                            #58
                            Българин загина в новия сезон на "Сървайвър". Кметът на Раднево Нончо Воденичаров - един истински мъжкар, авантюрист, каскадьор, актьор (повече от 40 филма, сред които легендарните "Един пробит долар" и "Сбогом, Гринго") и певец, намери смъртта си след една от поредните игри. Сбогом, Гринго !
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                            Коментар


                              #59
                              Бога да го прости човека, ама... Тия май настъпиха котарака най-накрая.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

                              Коментар


                                #60
                                Plastex написа:
                                Бога да го прости човека, ама... Тия май настъпиха котарака най-накрая.
                                Да, Бог да го прости! Какво искаш да кажеш с второто изречение?
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

                                Коментар

                                Working...
                                X