Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зрителски вот във финала на "Сървайвър"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Че гласовете са били 4 на 4 на 1 се е знаело още при гласуването там на островите преди няколко месеца . Сега е оставало най лесното с манипулация за получените гласове да се определи победителя . Поне да бяха направили процентите по близко ами с такава разлика .Защо се изпразни студиото след обявяване на победителя ??? Нали 90% от хората са гласували за Николай? Би следвало и тук в залата поне 50% да бъдат за Николай а какво се получи.Бащата на Спас си го каза най хубаво право в очите на Николай , че той през целия сървайвар се кри като плъх на острова а не беше в племето където щеше да бъде изгонен рано рано . Абе далавери навсякъде ........ И все пак това си е мое лично мнение и може и да не съм прав но така го разсъждавам.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

snake написа:
      Dedra 2.0 написа:
      Абе кви са тези предавания за скучаещи домакини!Стегнете се колеги!
      Ами просвети ни ти какви мъжествени предавания гледаш.
      Спрях да гледам телевизия преди около 1 година.Сега си щтракам Енимъл и Дискавъри от време на време.Мразя да ми промиват мозъка със тъпи предавиния от рода на Мюзик Айдъли,Сървайвари и други простотии.Сори за спама.

Коментар

sugarboy написа:
        А всеки първи вторник от месеца по един гигантски канал са баш мъжествените :D
        Откъде знаеш?
        Vladim написа:
        Живко е луд!
        Дали Живко не пише в нашия форум, закодиран под ника PASSARELLA
        коцев написа:
        Че гласовете са били 4 на 4 на 1 се е знаело още при гласуването там на островите преди няколко месеца . Сега е оставало най лесното с манипулация за получените гласове да се определи победителя . Поне да бяха направили процентите по близко ами с такава разлика ......Бащата на Спас .....
        Това с процентите показва че играта не е нагласена, защото иначе щеше да има "Кооооолко малка е разликата уважаеми зрители, само 0.0001 в полза на Спас - гласувайте още една минута...", след малко - "Какъв невероятен обрат ! Николай обърна резултата в последната секунда, и сега води с 0.0000000043. Я гласувайте още 2 минути...."Бащата на Спас пък толкова малко говори, и толкова глупости каза... Като го слушах имах чувстовото че Спас ако се насере, баща му ще каже че се е насрал най-хубаво от всички. Моля да ме извините за израза де В крайна сметка победителите не ги съдят. Никой не заслужаваше дори и наполовина да спечели, колкото Николай.

Коментар

Dedra 2.0 написа:
          Спрях да гледам телевизия преди около 1 година.Сега си щтракам Енимъл и Дискавъри от време на време.Мразя да ми промиват мозъка със тъпи предавиния от рода на Мюзик Айдъли,Сървайвари и други простотии.Сори за спама.
          А това дето го гледаш сега да не е радио?
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Как пък не сме всички такива като Николай...нека е нагласено! Дори и да е нагласено ще ви кажа, гений е тоя дето е нагласил предаването и вота! Барем повече хора видят за какви идеали е нужно да побеждаваш, не само да лапаш ... "другите били достойни" за кочинката! Оня горубленския шляпа само простотии, а терапевката му приглася...елементарни хора. Николай ги смаза/90+% срещу <10%за другите двама/ и на хората в БЪЛГАРИЯ им омръзна от лапачи и сълзливи путьовци и секс намеци.
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Бре само да питам....що като почне сървайвър и всеки почва победител е тоя оня ,като уж сега накрая се решава кой да е!?
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Vladim написа:
                Dedra 2.0 написа:
                А това дето го гледаш сега да не е радио?
                Като гледам пародия на трезвомислещи хора?

Коментар

Най сетне един реален зрителски вот, а не нагласени работи в стил БигБрадър...Николай наистина заслужаваше да спечели, просто ги смаза - както физически, така и психически!
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

коцев написа:
                    Че гласовете са били 4 на 4 на 1 се е знаело още при гласуването там на островите преди няколко месеца . Сега е оставало най лесното с манипулация за получените гласове да се определи победителя .
                    Че екипът на предаването е бил наясно с резултата на журито, това е ясно - все пак нали ги снимат в момента на гласуването. Но това, че зрителския вот е нагласен или манипулиран, е абсурд. Радвам се, че спечели Николай с всичките си недостатъци. Показа и завиден непукизъм, появявайки се по анцуг(или там с каквото беше облечен) на награждаването, което в никакъв случай не одобрявам. Този човек показа, че няма загубена кауза, ако вярваш в силите си. А и не е за подценяване това, че един обикновен мъж, прехвърлил 40-те, натри носовете на манекенчета, професионални спортисти, разглезени силиконови красавици и горублянски "управители". Лелеее, а бащата на този Спас колко е кух, хвана ме срам заради него ...
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Все ми се струва ,че тая история ще има продължение. Щом така се опразни залата след обявяването на победителя явно много хора са изненадани. Пък кой е тоя който може със сигурност да каже какъв резултат дават мобилните оператори ? Истинския или ... Не съм и за Спас да спечели . За мет най истинския мъж и човек беше Здравко . Никого не нагруби игра без да се съюзавя с никого и се държа достойно . Колкото до Николай за мен е валидно и мнението на останалите 21 участника .А то беше 90 % негативизъм и 10% положителни качества. Какво му е липсвало на острова ? Абсолютно нищо . Каквото е поискалса му дали : боя ето ти боя , дъски ето ти дъски въжета ножове кукички подводни принадлежнжсти за риболов . Е това ли е сървайвър да оцелееш на самотен остров ? Таратанци . Пък и накрая снощи и голям художник излезе ...

Коментар

Ами тука не говорите ли за Сървайвър (Оцеляващ)? Щото манекенки, управители и разни фитнес дехидратирани инструктори нямат много място. Това според мен е предаване за истински хора, хора които могат да оцелеят и едновременно с това да останат хора. Сървайвър като формат е много по-истински от бай брадър, литъл систър, танцувай с мен, с него, с нея и прочие бози по всички телевизии... тъпото е, че всичко се прави стриктно по български - с много задкулисни интриги и уговорки... Аз лично съм доволен, че спечели Николай, а Коцев искам да го видя как ще се скатава сам самин на един самотен остров карайки само на рибка... ....
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Щом 45 години съм оцелял в комунистическия сървайвър значи ще оцелея и на самотен остров

Коментар

коцев написа:
                            Щом 45 години съм оцелял в комунистическия сървайвър значи ще оцелея и на самотен стров
                            Само без политика, моля !А по повод на това, че залата се опразни, след като обявиха победителя, това показва единствено, че някои хора не могат да губят. Ако бяха следили форумите или сайта на сървайвър, в който също имаше гласуване, щяха да знаят почти с точност резултата от гласуването на зрителите.

Коментар

Snake - Николай най-малко умее да губи от всичките участници. Николай си беше най-добрия оцеляващ, но егати боклука като човек.Как не намери достойнство да си признае, че онази хлапачка го победи? И колко цинично подхвърли, че в духането била по-добра от него. Имаше и много други изцепки. Да, ако е до оцеляване някъде би било добре да е до теб, но в живота ненавиждам подобни боклуци и не бих искал да имам нещо общо с такива хора. Ако бях задължен да гласувам, бих гласувал за него, но ако утре го срещна някъде просто ще знам, че съм срещнал един човек, който ме отвращава.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Прав си. Той наистина не умее да губи и си представям какви змии щеше да избълва, ако беше загубил финала. Но Спас и обкръжението му пък не виждам какво основание имаха да напуснат. Спас с нищо не показа, че е достоен за наградата, за да се сърди. Бил се веселил през цялото време, това му е заслугата :D .А Николай ще бъде изправен пред сериозни проблеми. Той досега е бил някакъв местен особняк, а в момента вече е почти национален герой. Може и в жълтата преса да се появи, да го провокират с нещо... Дано остане здраво стъпил на земята.П.П. Сетих се за картината, която е нарисувал и на която всеки трябвало да се познае... Гледах ги хората на финала, то беше трудно да ги познаеш, дори сравнени с живота им на острова. Всички понапълняли (нормално), някои от жените и с хирургични намеси по носове и устни, а Николай ми приличаше на Дженаро Гатузо в лицето и на Робокоп в походката.

Коментар

Working...
                                X