Че гласовете са били 4 на 4 на 1 се е знаело още при гласуването там на островите преди няколко месеца . Сега е оставало най лесното с манипулация за получените гласове да се определи победителя . Поне да бяха направили процентите по близко ами с такава разлика .Защо се изпразни студиото след обявяване на победителя ??? Нали 90% от хората са гласували за Николай? Би следвало и тук в залата поне 50% да бъдат за Николай а какво се получи.Бащата на Спас си го каза най хубаво право в очите на Николай , че той през целия сървайвар се кри като плъх на острова а не беше в племето където щеше да бъде изгонен рано рано . Абе далавери навсякъде ........ И все пак това си е мое лично мнение и може и да не съм прав но така го разсъждавам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зрителски вот във финала на "Сървайвър"
Collapse
X
-
snake написа:Dedra 2.0 написа:Абе кви са тези предавания за скучаещи домакини!Стегнете се колеги!
Коментар
-
sugarboy написа:А всеки първи вторник от месеца по един гигантски канал са баш мъжествените :DVladim написа:Живко е луд!коцев написа:Че гласовете са били 4 на 4 на 1 се е знаело още при гласуването там на островите преди няколко месеца . Сега е оставало най лесното с манипулация за получените гласове да се определи победителя . Поне да бяха направили процентите по близко ами с такава разлика ......Бащата на Спас .....
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Спрях да гледам телевизия преди около 1 година.Сега си щтракам Енимъл и Дискавъри от време на време.Мразя да ми промиват мозъка със тъпи предавиния от рода на Мюзик Айдъли,Сървайвари и други простотии.Сори за спама.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Как пък не сме всички такива като Николай...нека е нагласено! Дори и да е нагласено ще ви кажа, гений е тоя дето е нагласил предаването и вота! Барем повече хора видят за какви идеали е нужно да побеждаваш, не само да лапаш ... "другите били достойни" за кочинката! Оня горубленския шляпа само простотии, а терапевката му приглася...елементарни хора. Николай ги смаза/90+% срещу <10%за другите двама/ и на хората в БЪЛГАРИЯ им омръзна от лапачи и сълзливи путьовци и секс намеци.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Vladim написа:Dedra 2.0 написа:Спрях да гледам телевизия преди около 1 година.Сега си щтракам Енимъл и Дискавъри от време на време.Мразя да ми промиват мозъка със тъпи предавиния от рода на Мюзик Айдъли,Сървайвари и други простотии.Сори за спама.
Коментар
-
Най сетне един реален зрителски вот, а не нагласени работи в стил БигБрадър...Николай наистина заслужаваше да спечели, просто ги смаза - както физически, така и психически!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
коцев написа:Че гласовете са били 4 на 4 на 1 се е знаело още при гласуването там на островите преди няколко месеца . Сега е оставало най лесното с манипулация за получените гласове да се определи победителя .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Все ми се струва ,че тая история ще има продължение. Щом така се опразни залата след обявяването на победителя явно много хора са изненадани. Пък кой е тоя който може със сигурност да каже какъв резултат дават мобилните оператори ? Истинския или ... Не съм и за Спас да спечели . За мет най истинския мъж и човек беше Здравко . Никого не нагруби игра без да се съюзавя с никого и се държа достойно . Колкото до Николай за мен е валидно и мнението на останалите 21 участника .А то беше 90 % негативизъм и 10% положителни качества. Какво му е липсвало на острова ? Абсолютно нищо . Каквото е поискалса му дали : боя ето ти боя , дъски ето ти дъски въжета ножове кукички подводни принадлежнжсти за риболов . Е това ли е сървайвър да оцелееш на самотен остров ? Таратанци . Пък и накрая снощи и голям художник излезе ...
Коментар
-
Ами тука не говорите ли за Сървайвър (Оцеляващ)? Щото манекенки, управители и разни фитнес дехидратирани инструктори нямат много място. Това според мен е предаване за истински хора, хора които могат да оцелеят и едновременно с това да останат хора. Сървайвър като формат е много по-истински от бай брадър, литъл систър, танцувай с мен, с него, с нея и прочие бози по всички телевизии... тъпото е, че всичко се прави стриктно по български - с много задкулисни интриги и уговорки... Аз лично съм доволен, че спечели Николай, а Коцев искам да го видя как ще се скатава сам самин на един самотен остров карайки само на рибка... ....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
коцев написа:Щом 45 години съм оцелял в комунистическия сървайвър значи ще оцелея и на самотен стровTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Snake - Николай най-малко умее да губи от всичките участници. Николай си беше най-добрия оцеляващ, но егати боклука като човек.Как не намери достойнство да си признае, че онази хлапачка го победи? И колко цинично подхвърли, че в духането била по-добра от него. Имаше и много други изцепки. Да, ако е до оцеляване някъде би било добре да е до теб, но в живота ненавиждам подобни боклуци и не бих искал да имам нещо общо с такива хора. Ако бях задължен да гласувам, бих гласувал за него, но ако утре го срещна някъде просто ще знам, че съм срещнал един човек, който ме отвращава.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Прав си. Той наистина не умее да губи и си представям какви змии щеше да избълва, ако беше загубил финала. Но Спас и обкръжението му пък не виждам какво основание имаха да напуснат. Спас с нищо не показа, че е достоен за наградата, за да се сърди. Бил се веселил през цялото време, това му е заслугата :D .А Николай ще бъде изправен пред сериозни проблеми. Той досега е бил някакъв местен особняк, а в момента вече е почти национален герой. Може и в жълтата преса да се появи, да го провокират с нещо... Дано остане здраво стъпил на земята.П.П. Сетих се за картината, която е нарисувал и на която всеки трябвало да се познае... Гледах ги хората на финала, то беше трудно да ги познаеш, дори сравнени с живота им на острова. Всички понапълняли (нормално), някои от жените и с хирургични намеси по носове и устни, а Николай ми приличаше на Дженаро Гатузо в лицето и на Робокоп в походката.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар